Melih Gökçek canlı yayında jelibon rezerviyle trollendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara Masası’nda Fatih Atik’in konuğu oldu. Sözcü yazarı Murat Muratoğlu'nun "Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman'da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı" paylaşımını gerçek zannederek canlı yayında söyledi. Gökçek’in sözleri, sosyal medyada gündem oldu.

Melih Gökçek canlı yayında jelibon rezerviyle trollendi!
29 Haziran 2022 - 08:27
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Adana’da petrol rezervinin bulunduğunu açıklamıştı. Erdoğan’ın bu açıklamasının ardından da Sözcü Yazarı Murat Muratoğlu sosyal medya hesabından ironik bir paylaşımda bulunmuş ve "Adana'da bulunan petrolden sonra, Adıyaman'da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı." diye yazmıştı.

Muratoğlu'nun bu ironisi, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından gerçek sanıldı. Gökçek katıldığı televizyon programında şunları söyledi:

- "Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon.

* Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon, bilmiyorum. Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama gelmiyor bilmiyorum. Bugünkü medyaya bakın.

- Fake falan olmasın başkanım?

- Hayır fake değil. Resmi şey. Arka arkaya bulunuyor.

- Sayın Cumhurbaşkanı, yeni açıkladı dikkat ediyorsanız. Adana'dan sonra yeni bir şey daha açıkladı. Hemen Polatlı'nın arka tarafında.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum