Maribor - Fenerbahçe maçı şifresiz canlı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nin 3. Eleme Turu'nda Maribor ile temsilcimiz Fenerbahçe karşılaşıyor. Futbolseverler de bu maçın ayrıntılarını araştırmaya başladı. Maribor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda naklen canlı yayınlanacak?

Maribor - Fenerbahçe maçı şifresiz canlı hangi kanalda?
17 Ağustos 2023 - 20:28
Fenerbahçe, Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Maribor’u Kadıköy’deki karşılaşmada Becao, İrfan Can ve Tadic’in golleriyle 3-1 mağlup etmişti. İki takım bu akşam Slovenya’da rövanş için karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, tek farklı kaybetse bile adını bir üst tura yazdıracak. Yani temsilcimizin avantajımız büyük. Ancak Sarı-Lacivertliler, sanki ilk müsabaka 0-0’mış gibi sahaya çıkacak. İsmail Kartal ve öğrencilerinin tek hedefi, Maribor’u bir kez daha mağlup edip ülke puanına önemli bir katkı yaparak Play-Off biletini cebine koymak.

İsmail Kartal, hem eksikler hem de hafta sonunda Samsunspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmayı düşünerek kadroda revizyona gitmeyi planlıyor. Bazı yıldızlar bu akşam dinlendirilebilir.

Maribor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ljudski Vrt Stadyumu'nda oynanacak Maribor-Fenerbahçe maçı saat 21.15'te başlayacak ve S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

Maribor-Fenerbahçe ilk 11'ler:

Maribor: Jug, Milec, Watson, Uskokovic, Urata, Pihler, Lorber, Skuka, Repas, Brnic, Jakupovic

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Luan, Oosterwolde, İsmail, Zajc, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Batshuayi

Fenerbahçe turu nasıl geçer?

İlk maçı Kadıköy’de 3-1 kazanan temsilcimiz Fenerbahçe, bu akşam tek farklı mağlubiyette bile adını PlayOff’a yazdıracak. Maribor 2 farklı galip gelirse rövanş uzatmalara gidecek. Sloven ekibi 2’den farklı kazanması halinde ise Fenerbahçe elenecek.

Kulaklar Letonya’da olacak

Sakat olan Osayi ve Becao’nun yanı sıra UEFA listesinde yer almayan Serdar Aziz, Emre Mor, Mert Hakan, Cengiz ve Fred İstanbul’da kaldı. Fenerbahçe, bir yandan Maribor karşı rövanşta terk dökerken, diğer yandan kulağı Play-Off’taki rakibini belirleyecek diğer eşleşmede olacak. İlk maçı sahasında 2-0 kazanan Hollanda ekibi Twente, Letonya’da Riga’nın konuğu olacak. O karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Oosterwolde’de karar verilmedi

Hollandalı sol bek, ocak ayında 6 milyon Euro’ya transfer edilmişti. Ancak Jesus’un şans vermediği Oosterwolde, kendini gösteremedi. İsmail Kartal da şu ana kadar sol bekte önceliği Ferdi’ye verdi. 22 yaşındaki oyuncuya Avrupa’dan kiralama konusunda ilgi yüksek. Birçok takım, Sarı-Lacivertliler’in kapısını çaldı. Ancak teknik ekibin Jayden Oosterwolde konusunda henüz kararını vermediği öğrenildi. Kartal’ın, öğrencisinin kalmasını istemesi muhtemel.

Becao ve Samuel riske edilmeyecek

Her iki oyuncu da ligin ilk haftasındaki Gaziantep mücadelesinde sakatlanarak kenara gelmek zorunda kalmıştı. Ancak hem Becao’nun hem de Samuel’in sakatlıklarının ciddi olmaması, teknik ekibe rahat bir nefes aldırdı. İkilinin bu haftaki Samsun mücadelesine bile yetişme ihtimali var. Ancak İsmail Kartal, teknik ekibin tavsiyesi doğrultusnda büyük ihtimalle hem Becao’yu hem de Samuel’i Karadeniz deplasmanında riske etmeyecek.

MARİBOR - FENERBAHÇE CANLI İZLE