Manchester United Galatasaray CBC Sport canlı izle MANU GS taraftarium24 izle

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, deplasmanda Manchester United ile karşılaşıyor. Birçok futbolsever internette bu maçı Galatasaray Manchester United taraftarium24 canlı izle Manchester United Galatasaray inat tv izle MANU GS maçı selçuk sports izle şeklinde araştırıyor. Manchester United Galatasaray maçı EXXEN ekranlarından naklen yayınlanıyor. Ayrıca CBC Sport gibi bazı kanallar da maçı canlı verse de bu mücadeleyi yasal yollardan izlemeniz tavsiye ediliyor.

Manchester United Galatasaray CBC Sport canlı izle MANU GS taraftarium24 izle
03 Ekim 2023 - 21:27
Manchester United ile Galatasaray arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçı canlı olarak ekranlara geliyor. Galatasaray, İngiliz ekibi Manchester United'a karşı 7. kez rakip olacak. Bu önemli karşılaşma TSİ 22.00'de Old Trafford'da oynanacak. Galatasaray, gruptaki ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalmış, Manchester United ise Bayern Münih'e deplasmanda 4-3 mağlup olmuştu. Maç öncesinde Türk sporseverler en çok Fenerbahçe'den transfer edilen Altay Bayındır'ın durumunu merak ediyorlar.

Maçı canlı olarak izlemek isteyen sporseverler için canlı yayın bilgileri oldukça önemli. Manchester United Galatasaray maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak ve EXXEN Dijital platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Manchester United ile Galatasaray, geçmişte 6 resmi maçta karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerin sonucunda Galatasaray bir galibiyet alırken, Manchester United 2 kez kazandı ve 3 maç da berabere sonuçlandı. İki takım son resmi maçlarını 20 Kasım 2012'de İstanbul'da oynadı ve Galatasaray sahadan 1-0 galip ayrıldı. 30 Temmuz 2016 tarihindeki bir hazırlık maçını ise Manchester United 5-2 kazandı.

Maçın ilk 11'leri de belli oldu. İşte takımların ilk 11'leri:

Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Lindelof, Amrabat, Casemiro, Mount, Fernandes, Hannibal, Rashford, Hojlund.

Galatasaray: Muslera, Boey, Sánchez, Abdulkerim, Angeliño, Torreira, Kaan Ayhan, Tete, Kerem, Zaha, Icardi.

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 309 maç oynadı. Bu maçlarda 111 galibiyet, 115 mağlubiyet ve 83 beraberlik elde etti. Takım, rakip filelere 415 gol atarken, kalesinde ise 455 gol gördü.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray 117 maça çıktı. Bu maçlarda 28 galibiyet, 59 mağlubiyet ve 30 beraberlik aldı. Attığı 114 gole karşılık, kalesinde 199 gol gördü.

Galatasaray, son 19 Avrupa maçında sadece 1 kez kaybetti. Son mağlubiyetini geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a karşı aldıktan sonra 20 maçta 17 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Avrupa kupalarında toplam 24 kez sahaya çıktı. Bu maçlarda 11 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Başakşehir'de 17, Galatasaray'da ise 7 Avrupa maçına çıkan Buruk, Manchester United ile Şampiyonlar Ligi elemelerinde 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Manchester United ise Premier Lig'de 7 haftada 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ile 9 puanla 10. sırada bulunuyor. Kırmızı Şeytanlar, bu sezon lige kötü bir başlangıç yapmıştı.

Özellikle Fenerbahçe'den transfer edilen Altay Bayındır'ın performansı da merak ediliyor. Altay Bayındır, Manchester United karşısında sahada olacak mı, bu soru ise maç öncesinde yanıt bulacak önemli bir konu.

Mauro Icardi ise Galatasaray'ın golcüleri arasında öne çıkıyor. Arjantinli futbolcu, bu sezon Süper Lig'de 7 gol atarken, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 3 gol kaydetti. Ivan Kruzliak ise maçın hakemi olarak görev alacak, VAR'da ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Bastian Dankert yer alacak.

MANCHESTER UNITED - GALATASARAY CANLI İZLE