Manchester City, Arda Güler için raporu hazırladı!

Spor Toto Spor Lig’de Fenerbahçe formasıyla adeta harikalar yaratan genç yıldız Arda Güler, dünya kulüplerinin de radarına girdi. 17’lik yıldız için Manchester City devreye girdi. Arda’yı izlemeye gelen İngiliz devinin temsilcileri, Arda Güler için rapor hazırladı. İşte Arda Güler hakkında hazırlanan raporun detayları…

Manchester City, Arda Güler için raporu hazırladı!
01 Şubat 2023 - 22:31
İngiliz devi Manchester City, Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler’i izlemesi için kupadaki Rizespor ve ligdeki Kasımpaşa maçlarına gözlemci göndermişti. 17 yaşındaki oyuncu için hazırlanan raporu Fanatik haberleştirdi.

Arda Güler’i Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa maçlarında izleyen Manchester City scoutu raporunda, genç yıldızıyla ilgili övgü dolu açıklamalar yer aldı.

İŞTE CITY'NİN ARDA GÜLER RAPORU

Fanatik, İngiliz devinin Arda Güler’i izlemesi için Türkiye’ye gözlemci yolladığını yazmıştı. Manchester City’den gelen bir yetkili, Ülker Stadı’nda kupadaki Çaykur Rizespor ve ligdeki Kasımpaşa mücadelelerini izledi. Ardından Arda’yla ilgili detaylı bir rapor hazırlayarak İngiltere’ye gönderdi. Raporda, Fenerbahçe’nin genç yıldızıyla ilgili övgü dolu açıklamalar yer aldı.

Buna göre Arda Güler’in süperstar olma potansiyeli taşıdığı belirtildi. Oyuncunun henüz 17 yaşında olmasına rağmen sahada kendisine güvenli bir şekilde yer aldığı ve sorumluluk üstlenmekten kaçınmadığı vurgulandı. Ayrıca Arda’nın oyunu okuma ve hızlı düşünme konusundaki başarısı ile yüksek teknik kapasitesine dikkat çekilerek, “Gelişime son derece açık bir oyuncu” denildi.

'TEMPOSU ARTMALI'

Manchester City’li gözlemci, 17 yaşındaki futbolcunun fiziken güçlenmesi ve oyun içinde temposunun artması gerektiğini de belirtti. İngiliz devinin, bu olumlu rapor sonrasında Arda Güler için Fenerbahçe’nin kapısını çalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Diğer taraftan PSG’nin de 17 yaşındaki oyuncu için çok istekli olması, pazarlığın kızışmasını sağlayabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum