Maçkolik halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı MACKO kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu, 29 Aralık’ta 2 şirketin halka arzını onayladı. Mackolik de bu şirketlerden biri oldu. Şirketin halka arzına ilişkin detaylar yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Mackolik halka arz talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman, T1 ve T2 geçerli mi, hangi bankalar, kaç lira, kaç lot verir, eşit mi oransal dağıtım mı, katılım finans ilkelerine uygun mu?

Maçkolik halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı MACKO kaç lot verir?
30 Aralık 2022 - 16:54
Mackolik 29 Aralık’ta halka arzı onaylanan şirketlerden biri oldu. SPK’dan onay alan şirketin halka arz detayları da birçok borsa yatırımcısının merak ettiği konuların başında geliyor. Biz de haberimizde bu halka arza dair detayları sizler için derledik. İşte Mackolik’in halka arzına ilişkin hususlar…

MACKOLİK HALKA ARZ NE ZAMAN?

Mackolik, SPK’dan halka arz onayı aldı, ancak şirketin talep toplama tarihleri henüz netleşmedi. Bu açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

Ayrıca, halka arz olan şirketlere ilişkin tüm gelişmeleri, Halka Arz mobil uygulaması ile anlık olarak öğrenebilirsiniz. Uygulamayı indirmek için BURAYA tıklayın.


MACKOLİK HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

Mackolik’in hisse başı fiyatı 38 TL olarak duyuruldu.

MACKOLİK HALKA ARZINDA KAÇ LOT SATILACAK?

Şirket halka arza toplam 8.500.000 TL lotu konu edecek.

MACKOLİK EŞİT DAĞITIM MI ORANSAL DAĞITIM MI?

Şirketin taslak izahnamesinde yer alan bilgilere göre MACKOLİK’in halka arzında bireysel yatırımcılara eşit, kurumsal yatırımcılara ise oransal dağıtım şekli uygulanacak?

MACKOLİK HİSSE KODU NEDİR?

Mackolik’in Borsa İstanbul’da işlem göreceği kod MACKO olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum