Ludogorets - Fenerbahçe canlı taraftarium24 selçuk sports izle!

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, Ludogorets ile deplasmanda karşılaşıyor. Maçı canlı izlemek isteyenlerse soluğu internette alarak araştırmalara başladı. Ludogorets Fenerbahçe CBC Sport canlı izle Fenerbahçe Ludogorets taraftarium24 canlı izle benzeri araştırmalar yapılıyor.

Ludogorets - Fenerbahçe canlı taraftarium24 selçuk sports izle!
09 Kasım 2023 - 22:27
UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, H Grubu'ndaki 4. hafta mücadelesinde Ludogorets'e konuk olacak. Sarı-lacivertli ekip, Konferans Ligi'nde şu ana kadar oynadığı 10 maçta galibiyet elde etti. Ludogorets - Fenerbahçe maçının yayın bilgileri, muhtemel 11'ler, maçın hakemi ve diğer detaylar haberimizde...

LUDOGORETS - FENERBAHÇE MAÇI YAYIN BİLGİLERİ VE SAATİ

Ludogorets - Fenerbahçe mücadelesi, 9 Kasım Perşembe günü saat 23:00'te Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

LUDOGORETS - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Ludogorets: Sluga, Witry, Verdon, Russo, Nedyalkov, Naressi, Piotrowski, Gonçalves, Vidal, Tekpetey, Duah

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Yusuf, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, İsmail, Zajc, Kent, Tadic, Batshuayi

FENERBAHÇE, LUDOGORETS MAÇINI KAZANIRSA GRUPTAN ÇIKACAK!

Fenerbahçe, sezonun başında hem ligde hem de Avrupa'da üstün bir performans sergileyerek İsmail Kartal yönetiminde çıktığı 20 maçın 19'unu kazandı. Konferans Ligi'nde oynadığı 3 maçı da kazanarak 9 puanla lider durumda bulunuyor. Fenerbahçe, daha önce Nordsjaelland'ı 3-1 ve Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup ederek Ludogorets'i de Ülker Stadyumu'nda 3-1 mağlup etmişti.

AVRUPA'DA 264. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 263 maça çıktı. Bu süreçte 104 galibiyet, 55 beraberlik ve 104 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, toplamda 355 gol atarken, kalesinde ise 372 gol gördü.

FENERBAHÇE, 6 OYUNCUSUNDAN YARARLANAMAYACAK

Fenerbahçe, Ludogorets karşısında sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Fred Rodrigues, Joshua King, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş'tan yararlanamayacak.

CENGİZ ÜNDER KADRODA

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Cengiz Ünder, Ludogorets maçında kadroda yer alacak. Antalyaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrasında uzun bir süre takımdan uzak kalan 26 yaşındaki oyuncu, Hatayspor ve Ludogorets maçlarının son bölümlerinde sahaya çıkarak dönüş yaptı. Pendikspor ve Trabzonspor maçlarında ağrıları nedeniyle forma giymeyen Ünder, İsmail Kartal'ın tercihine bağlı olarak Ludogorets karşısında sahada olacak.

Ludogorets - Fenerbahçe canlı izle