Liza Safranova kimdir, kaç yaşında aslen nereli?

FIVB U19 Dünya Şampiyonası'nda milli takımımız formasını giyen güzel oyuncu Liva Safranova birçok kişi tarafından merak ediliyor. Liza Safranova kimdir, kaç yaşında aslen nereli? İşte detaylar!

Liza Safranova kimdir, kaç yaşında aslen nereli?
13 Ağustos 2023 - 14:21
FIVB U19 Dünya Şampiyonası'nda ulusal takımımızın kadrosunda bulunan Liza Safronova, büyük ilgi odağı haline gelmiş durumda. Safronova hakkında birçok soru sorma ve araştırma yapılıyor. Peki, Liza Safronova kimdir? Kaç yaşında, nereli gibi soruların cevapları haberimizde mevcut.

Türkiye'nin genç voleybol yeteneklerinden biri olan Liza Safronova, smaçör pozisyonunda sahada yer alıyor. Şu an milli takımımızın bir parçası olarak U19 ekibinde forma giyiyor.

Liza Safronova'nın doğum tarihi 17 Ocak 2006. Dolayısıyla, genç sporcu 17 yaşında.

Fiziksel özellikleri de merak edilen noktalardan biri. Liza Safronova, 1.92 metre boyunda ve 69 kilogram ağırlığında.

Liza Safronova'nın kökeni ve kimliği de oldukça ilgi çekici. Annesi Alessya Canbolat voleybolcu ve babası baş antrenör Burhan Şaik Canpolat. Liza Safronova aslen Kazak-Türk çifte vatandaşıdır ve Türk vatandaşlığına sahip bulunmaktadır.

Akşam saatlerinde Amerika Birleşik Devletleri ile FIVB U19 Dünya Şampiyonası finalinde karşılaşacak olan milli takımımız, zaferi elde etmeyi hedefliyor. Bu mücadelede, Vakıfbank oyuncusu Liza Safronova, dikkat çeken isimlerden biri olarak sahne alacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum