Leylek Jonas nerede nasıl takip edilir, canlı takip numarası uygulaması nedir?

Dünyayı gezip dolaşan ve son olarak Türkiye’ye uğrayan Leylek Jonas, birçok kişi tarafından merak edilmeye başladı. Leylek Jonas’ı canlı takip etmek isteyenler ise nasıl yapılacağını araştırıyor. Leylek Jonas canlı takip numarası nedir, hangi uygulama ya da siteden takip edilir? İşte detaylar…

Leylek Jonas nerede nasıl takip edilir, canlı takip numarası uygulaması nedir?
25 Ağustos 2022 - 10:44
Almanya doğumlu ve 9 yaşında olan Leylek Jonas, üzerinde bulunan GPS ile takip edilen Leylek Jonas, Türkiye’ye de sık sık uğrayan ve yaz aylarını güneyde kış aylarını ise Afrika’da geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde son olarak Türkiye’de görülen Jonas’tan, Adana’dan sonra sinyal alınamamıştı.

Leylek Jonas’ın sinyalinin kesilmesi üzerine birçok kişi konuyu merak ederek internette araştırmaya başladı. Jonas’tan daha sonra sinyal geldi ve Türkiye’den ayrılan Jonas’ın İsrail-Ürdün sınırına gittiği görüldü. Konunun gündemde yer almasının ardından ise Jonas’ı takip etmek isteyenler bunu nasıl yapacakları konusunda araştırmaya koyuldu.

Leylek Jonas nasıl takip edilir?

Türkiye’ye de merak uyandıran ve GPS cihazlı hayvanların takip sistemi bir uygulama ile mevcut. Animal Tracker isimli uygulamayı indirerek Jonas ve GPS’li diğer hayvanları takip edebilirsiniz.

İşte Leylek Jonas'ın 2 haftalık aktivitesi


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum