Kutsal Damacana 4 çıkacak mı, ne zaman çıkacak?

Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in sevilen film serilerinden biri olan Kutsal Damaca’nın 4. filmi merak konusu oldu. Kutsal Damacana 4 çıkacak mı, ne zaman çıkacak?

Kutsal Damacana 4 çıkacak mı, ne zaman çıkacak?
11 Haziran 2022 - 13:13
Şafak Sezer, yer aldığı filmlerle başarı çıtasını bir hayli yükseklere taşımasını bilmişti. Kutsal Damacana, Kolpaçino gibi filmleriyle birçok kesimden alkış alan Sezer’in, sevilen filmi Kutsal Damacana’nın çekimleri için kolları sıvadığı öğrenildi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Müzik yapımcısı Polat Yağcı, Şafak Sezer ile beraber sinema filmi çekmek için kolları sıvadı.

Yağcı’nın yapımcılığını üstlendiği film Şafak Sezer’in başrolünde rol alacağı film “Kutsal Damacana” serisinin 4. filmi olacak.

Projeyi başarılı yönetmen Kamil Çetin yönetecek.  Temmuz ayında sete çıkması planlanan “Kutsal Damacana 4” için Şafak Sezer’e partner aranıyor.

Fikret’e aşık olacak olan medyum İnci karakteri için arayış sürüyor.

Kutsal Damacana konusu nedir?

Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul'a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım'la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum