Kuruluş Osman Demirci Davut kimdir, gerçek adı nedir?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman dizisi, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Fenomen dizide, Demirci Davut karakterini canlandıran usta oyuncu Ahmet Yenilmez de büyük merak konusu oldu. Demirci Davut tarihte var mıydı? Kuruluş Osman Demirci Davud kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, eşi kimdir, oğlu kimdir, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Kuruluş Osman Demirci Davut kimdir, gerçek adı nedir?
15 Haziran 2022 - 23:09
ATV ekranlarında Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman, nefeslerin tutulduğu bölümlerle dizi severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlandığı her yeni bölümü büyük bir merakla beklenen dizi, reyting rekorları da kırmayı sürdürüyor.

Sevilen dizide birçok oyuncu da izleyiciler tarafından merak ederek internet ortamında araştırılıyor. Araştırılan oyuncuların başında da usta oyunculuğu ve başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken isimlerin başında gelen Ahmet Yenilmez oldu. Dizide, Demirci Davut karakterini canlandıran Ahmet Yenilmez’in hayatı ve biyografisi dizi severler tarafından merakla araştırılmaya başladı. Demirci Davut kimdir, gerçek adı nedir? Gibi sorular da internette sıkça araştırılan konulardan biri. İşte araştırılan o isim hakkında detaylar…

KURULUŞ OSMAN DEMİRCİ DAVUT KİMDİR?

ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’da Demirci Davut karakterini canlandıran usta oyuncunun adı Ahmet Yenilmez’dir.

Ahmet Yenilmez kimdir?

Ahmet Yenilmez 20 Aralık 1966 yılında doğmuştur. Ordu doğumlu olan usta oyuncu aynı zamanda şairdir. Usta oyuncu ilk olarak İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Yenilmez üniversitesi eğitimi sırasında oyuncu olmak istemiş ve bu nedenle üniversite yıllarında oyunculuk eğitimleri almıştır. Yenilmez yine bu dönemde kariyerine başlamış ve Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat gibi unutulmaz dizilerde rol almıştır.

Demirci Davut tarihte var mıydı?

Demirci Davut karakteri Kuruluş Osman’da izleyicilerin karşısına çıkmasıyla birlikte merak edilenler arasındaki yerini de aldı. Kuruluş Osman’da yer alan Demirci Davut karakteri hakkında tarihte herhangi bir bilgi yer almıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum