Kuruluş Osman Alaaddin kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Alaaddin karakterine hayat veren oyuncu merak ediliyor. Dizi severlerin merakla araştırdığı Kuruluş Osman Alaaddin kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı? Kuruluş Osman Alaaddin'i kim oynuyor?

Kuruluş Osman Alaaddin kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?
12 Ekim 2022 - 21:25
Çarşamba akşamları ATV ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisi, reyting rekoları kırmaya devam ediyor. Başrollerinde Burak Özçivit ve Özge Törer gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi için izleyiciler Çarşamba günlerini adeta iple çekiyor. İzleyiciler, bir yandan diziyi izlemeye devam ederken diğer yandan da merak ettikleri oyuncuları internet üzerinde araştırıyor.

Araştırılan isimlerden biri de dizide, Osman Bey'in oğlu Alaaddin'i canlandıran oyuncu oldu. İzleyiciler, Kuruluş Osman Alaaddin kimdir, gerçek adı nedir? gibi soruların yanıtlarını internet üzerinde araştırıyor. İşte heyecanla araştırılan oyuncu hakkında detaylar...

KURULUŞ OSMAN ALAADDİN KİMDİR?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Alaaddin karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Yaman Çınar Balcı'dır.

Yaman Çınar Balcı kimdir?

Yaman Çınar Balcı Kimdir? Yaman Çınar Balcı ilkokul 7. sınıf öğrencisidir. 2009 İstanbul doğumlu olan Yaman Çınar Balcı ilk olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde kamera önü oyunculuk deneyimi yaşamış dizi de yine bir şehzadeye hayat vermiştir. Daha sonra Kırmızı Oda dizisinde usta oyuncu Sema Keçik’in Selvi’nin çocuğu olarak yer alan Yaman Çınar Balcı son olarak da Kuruluş Osman dizisinde Alaaddin bey karakteri ile yer alacaktır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum