Kuruluş Osman 8. Son bölüm tek parça izle, 9. Bölüm fragmanı

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, 29 Ocak Çarşamba akşamı 8. Bölümüyle ekranlara geldi. Nefes kesen sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Kuruluş Osman, yine adından söz ettirmeyi başardı. Kuruluş Osman 8. Bölüm izle! Detaylar haberimizde…

Kuruluş Osman 8. Son bölüm tek parça izle, 9. Bölüm fragmanı
30 Ocak 2020 - 10:00
Atv ekranlarının ilgiyle ve beğeniyle izlenen dizilerinden Kuruluş Osmna nefes kesen sahnelerin yer aldığı 8. Bölümüyle 29 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Kuruluş Osman’ın 8. Bölümü de yine reytingin zirvesine aday. Kuruluş Osman’ın 8. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, internette dizinin son bölümünü araştırmaya başladı. Kuruluş Osman 8. Bölüm izle!
Reyting rekortmeni Kuruluş Osman 8. bölüm tek parça izle! Her hafta Çarşamba akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'da bu hafta heyecan dolu sahneler ekranlara geldi. Yannis, Osman Bey'in canını almak için yeni planlar yaparken, Alişar tarafını seçti. "Tek muradın, hak yolunda gaza olmalıdır!" diyen Osman Bey, hem tekfura karşı mücadelesini sürdürdü hem de Bala Hatun'a söz verdi. Edebalı ise kızının Osman Bey'le görüşmesine rızası olmadığını söyledi. İşte, Kuruluş Osman 8. bölüm tek parça izleme ekranı!
Kuruluş Osman 8. bölüm izle! ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman tek parça izle! Her hafta izleyenleri ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman 8. bölüm izleme sayfası dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Dizide bu hafta; Bala Hatun'un Osman Bey'le görüşmesine Edebalı karşı çıktı. Alişar tarafını seçerken, Edebalı'nın yeni kararı sonrası Osman Bey sevdiği kadın olan Bala Hatun'a söz verdi. Obada olanların ortaya çıkmasının ardından Osman Bey Kalanoz'un planını bozdu. İşte, merakla beklenen Kuruluş Osman 8. bölüm izleme sayfası...
KURULUŞ OSMAN 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI!
Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte, Kuruluş Osman'da gelecek hafta yaşanacaklar!
Kuruluş Osman 9. bölüm fragmanı izle! Kuruluş Osman 9. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken sahne!
KURULUŞ OSMAN 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!
KURULUŞ OSMAN 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA DİKKAT ÇEKEN SAHNE!
KURULUŞ OSMAN 8. BÖLÜM İZLE!
Kuruluş Osman 8. bölüm tek parça izleme sayfasına yukarıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilir ve dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz.
SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Osman ve Alpleri, Yannis'in kurduğu tuzaktan kurtulmayı başarmıştır. Osman için kendi canından vazgeçmek üzere olan Şeyh Edebalı'nın hayatını da kurtarmayı başaran Osman, yengesi Selcan'ı, Bala Hatun'u istetmek için gönderir.
Ancak Şeyh Edebalı kızını Osman'a vermemiştir. Bunu öğrenen Osman ne yapacaktır? Şeyh Edebalı'yı ve Osman'ı elinden kaçıran Yannis'in yeni planı ne olacaktır? Osman'a işkence yapan kişinin Sofia olduğu öğrenildiğinde Dündar Bey ne yapacaktır?
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum