Reklam
Reklam
Reklam

Kurtlar Vadisi 2023 oyuncuları, hangi kanalda ne zaman yayınlanacak?

Bir zamanların efsane dizisi Kurtlar Vadisi, ekranlara geri dönüyor. 2000’li yılların başlarında yayın hayatına başlayan fenomen dizi, kısa süre içerisinde efsane olmuştu. Dizinin, 2023 yılı Ocak ayında yeniden ekranlara döneceği haberinin ardından merak edilenler araştırılıyor. Kurtlar Vadisi 2023 oyuncu kadrosunda kimler var, dizi ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi 2023’te konu ve isim ne olacak hangi kanalda ve tarihte hangi günler yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi 2023 oyuncuları, hangi kanalda ne zaman yayınlanacak?
28 Kasım 2022 - 13:32
15 Ocak 2003 tarihinde ilk kez Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi, “Bu bir mafya dizisidir” sloganı ile izleyicileri adeta ekranlarının başına kilitlemişti. Perşembe akşamları yayınlanan dizi, kısa sürede efsaneler arasında girmeyi de başarmıştı. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Selçuk Yöntem gibi birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin yer aldığı dizi, özellikle de Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakterinin ölümü ile hafızalarda geniş yer tutmuştu.

Osman Sınav yönetiminde 97 bölüm izleyicilerin karşısına çıkan Kurtlar Vadisi, daha sonra Kurtlar Vadisi Terör adı ile ekranlara gelmiş ancak bu dizi sizi henüz ilk bölümünün ardından yayından kaldırılmıştı. Daha sonra ise Kurtlar Vadisi Pusu ile ekranlara gelen dizi, ekran serüvenini uzun yıllar sürdürmeyi de başarmıştı.

300 bölüm yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu, daha sonra ise ekranlara veda etmiş ve sevenlerini de üzmüştü. 16 Haziran 2016 tarihinde veda eden Kurtlar Vadisi’nin Pusu’nun yeri, izleyiciler tarafından uzun zamandır aranırken müjdeli haber geçtiğimiz günlerde dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’dan geldi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şaşmaz, dizinin geleceğine ilişkin önemli açıklamalara imza attı. Yeni yılla birlikte Kurtlar Vadisi için çalışmalara başlayacaklarını açıklayan Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" dedi.

Ünlü oyuncu, "397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak" ifadelerini kullandı.

Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum