Kupa finaline giden Kayserispor taraftarlarının otobüsüne taşlı saldırı!

Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı İstanbul’a giden Kayserispor taraftarlarının bulunduğu otobüse taşlı saldırı yapıldı. Düzenlenen saldırıda otobüsün camları kırılırken bazı taraftarlar da yaralandı. Saldırı sonrası yaralılara sağlık personelleri müdahale etti. Saldırganların Sivasspor taraftarları olduğu iddia ediliyor.

26 Mayıs 2022 - 12:57
Ziraat Türkiye Kupası’nda final maçı bu akşam oynanacak. Finale kalan Yukatel Kayserispor ile Sivasspor, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Final maçı için her iki kentten de otobüsler bu sabah itibariyle hareket etti.

Ancak yolculuk esnasında hiç de istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Kayserispor taraftarını taşıyan otobüsler, Sivasspor taraftarı olduğu düşünülen kişilerce taş yağmuruna tutuldu. Otobüslerin ön ve arka camları kırıldı. Başına sert cisim isabet eden bir Kayserispor taraftarı kanlar içinde kalırken, 112 sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde müdahale etti.

Olayla ilgili polis ekipleri de önlem aldı. Saldırının aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.

KAYSERİSPOR BAŞKANI GÖZBAŞI’DAN AÇIKLAMA

Yaşanan saldırı olayı sonrasında Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Başkan Gözbaşı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Büyük Kayserispor taraftarları; kupayı almamız kadar önemli bir konu da can güvenliği içinde maça gelip, evlerinize dönmeniz. Lütfen yollarda dikkat edin, hiçbir olaya karışmayın, dostluk içinde, kazasız belasız final maçımızı tamamlayalım.”


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum