Kullanamadığı doğal gaza karşılık, CİMER'den mutfak tüpü istedi!

Karadeniz’de bulunan doğal gazın karaya çıkarılması ile birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjde vermiş ve belirlenen şartlar dahilinde doğal gazın bedava olduğunu açıklamıştı. Ancak, yaşadığı mahallede doğal gaz hattı bulunmayan bir vatandaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’den ilginç bir talepte bulundu.

Kullanamadığı doğal gaza karşılık, CİMER'den mutfak tüpü istedi!
05 Mayıs 2023 - 15:37
ULAK HABER ÖZEL / Türkiye, Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın karaya çıkarılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘bedava doğal gaz’ müjdesinin sevinci yaşıyor.

Doğalgaz için konut, ibadethane ve cemevi abonelerinin 24 Nisan 2023'ten 31 Mayıs 2023'e kadar olan 38 günlük kullanımlarının tamamı ile 1 Mayıs 2024 tarihine kadar gelecek olan faturalarının 25 metreküp kısmı Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ödenecek.

Ancak bu durum, yaşadığı yerde doğal gaz hattı bulunan ve evinde doğal gaz kullanan vatandaşları ilgilendiriyor. Mahallesinde doğal gaz hattı bulunmayan bir vatandaş ise bedava doğal gazdan faydalanamadığını gerekçe göstererek durumu CİMER’e bildirdi.

Sosyal medyada görüntüleri yayılan CİMER başvurusunda vatandaşın, kullanamadığı doğal gaza karşılık mutfak tüpü ve sıcak su desteği istediği görülüyor.

İşte CİMER’e giden o başvuru:


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum