Küçük Esnaf filmi nerede çekildi, oyuncuları kimdir, konusu nedir?

STAR TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Küçük Esnaf dizisinin oyuncu kadrosu, konusu ve filmin nerede çekildiği film severler tarafından araştırılıyor. Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi, ne zaman gösterime girdi?

Küçük Esnaf filmi nerede çekildi, oyuncuları kimdir, konusu nedir?
06 Temmuz 2022 - 13:15
Star Tv’de başrollerinde İbrahim Büyükak, Cengiz Bozkurt, Gupse Özay ve Zeynep Koçak gibi isimlerin yer aldığı Küçük Esnaf filmi izleyicilerin karşısına çıkıyor. Filmin izleyicileri, merak ettikleri birçok konuyu da internette araştırmaya başladı. 2016 yılında vizyona giren film, Star TV’de yeniden film severlerle buluştu. Filmin izleyicileri, özellikle de konu ve oyuncuları internette araştırıyor. Merakla araştırılan konular haberimizde…

İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın hem başrolünde oynadığı, hem de senaryosunu yazdığı ‘Küçük Esnaf’ filminin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Gupse Özay, Cengiz Bozkurt ve Cezmi Baskın yer alıyor.

Küçük Esnaf Filminin Konusu Nedir?

Küçük bir mahallede çilingirlik yapan esnaf Berhudar, babasının ölümüyle büyük borçla tek başına kalır. Babasının mafyadan aldığı 100 bin liralık borcu kapatmaya çalışır. Ancak bu parayı toplamaya çalışırken mafyadan da kaçmak zorundadır.

Tüm bu olaylarla mücadele ederken karşısında güzel bir kadın çıkar. Berhudar hem babasından miras kalan borcu kapatmaya çalışır hem de tüm engelleri aşmaya çalışır. Berhudar'ın başına gelen tüm bu olaylar büyük bir komediye dönüşür.

Küçük Esnaf Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
İbrahim Büyükak - Berhudar

Zeynep Koça - Ezel

Cengiz Bozkurt - Fahrettin

Gupse Özay - Burcu

Cezmi Baskın - Hüseyin

Simge Geren - Yataktaki Kadın

Ünal Yeter - Salih

Olgun Teker - Oktay

Berat Yenilmez - Bünyamin

Beyti Engin - Dalyan

Erdal Tosun - Haydar

Emre Yılmaz - Fahrettin

Aycan Koptur - Bankacı

Çırak Kamil - Ahmet Arslan

Kadir Polatçı - Burcu'nun sevgilisi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum