KTO Başkan Adayı Ali Özcan, üyeleri sandığa davet etti

Kayseri Ticaret Odası yarın seçime gidiyor. KTO başkan adaylığını açıklayan Ali Özcan seçim öncesi, bir basın toplantısı düzenledi. Adaylık süreci hakkında da değerlendirmelerde bulunan Özcan, üyeleri sandığa davet etti. Başkan Adayı Özcan, katılım yüksek olmasını temenni ettiklerini söyledi.

KTO Başkan Adayı Ali Özcan, üyeleri sandığa davet etti
30 Eylül 2022 - 12:10
Kayseri Ticaret Odası Başkan Adayı Ali Özcan, seçim öncesi düzenlediği basın toplantısında yaşanan süreci değerlendirdi. KTO seçimleri kazanmaları halinde şehre büyük katkılarının olacağını söyleyen Özcan, önceki yönetimlerle kıyasın doğru olmadığını da belirtti. Sadece kendilerinden mesul olduklarını belirten Özcan, “İyiyi daha iyi, güzeli daha güzel yapmaya geliyoruz” dedi.

ASKON Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalara da değinen Özcan, “250 üyelik bir sivil toplum örgütü özelinde düzenlediğimiz çalışmaları, yüz yılı aşkın tecrübe ve birikime sahip 25 bin üyesinin olduğu Kayseri Ticaret Odası bünyesinde çok daha fazlalarını gerçekleştireceğiz. Üniversite projemizden bahsetmiştik. Şehrimize marka bir üniversite kazandıracağız.” dedi.

KTO üyelerine çağrıda bulunan Başkan Adayı Ali Özcan, “Yarın gerçekleşecek olan seçimlerde benim iş dünyamızdan en önemli isteğim, katılım yüksek olması hususudur. Gelsinler, şehirlerinin en büyük sivil toplum örgütü olan, üyesi oldukları Kayseri Ticaret Odası seçimlerine sahip çıksınlar, oylarını kullansınlar. Lehime ya da aleyhime fark etmez, gelsinler katılım göstersinler.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum