Reklam
Reklam
Reklam

Koza Polyester halka arz ne zaman, KOPOL kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu’na bir şirketten daha halka arz başvurusu geldi. Koza Polyester’in halka arz tarihi yatırımcılar tarafından da büyük bir merakla araştırılıyor. İşte KOPOL halka arzında öne çıkan ayrıntılar! Koza Polyester halka arz tarihi ne zaman, eşit dağıtım mı oransal mı? KOPOL kaç lot verir?

Koza Polyester halka arz ne zaman, KOPOL kaç lot verir, eşit mi oransal mı?
21 Mart 2023 - 14:57
Koza Polyester’in halka arz başvurusu yapmasının ardından şirket, yatırımcıların adeta iştahını kabarttı. Bu halka arzı kaçırmak istemeyenler, konu hakkında internet ortamında sıkça araştırmalarda bulunuyor. Şirket, geçtiğimiz aylarda halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurusunu iletti. Detaylar ve halka arzda öne çıkan başlıkları yatırımcılar için derledik.

KOZA POLYESTER NE İŞ YAPAR?

Koza Polyester 2012 yılında Gaziantep’te Akınal ailesi tarafından kurulmuştur. Koza Polyester Türkiye’nin kontinü polimerizasyon’dan polyester elyaf üreten ikinci şirketi konumundadır ve elyaf üretiminde Avrupa’nın en büyük kapasitelerinden birine sahiptir. Koza Polyester 2013 yılı sonunda üretim faaliyetlerine başlamıştır. Koza Polyester; elyaf, polimer ve çeşitli kimyasallar üretmektedir.

KOZA POLYESTER HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK, Koza Polyester’in halka arzını değerlendiriyor. Koza Polyester (KOPOL)’in 2023 yılı ikinci yarısında halka arz için onay alması bekleniyor.

KOZA POLYESTER HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Koza Polyester halka arzda toplam 44.390.000 lotu satışa sunacak. Şirketin dağıtım şekli ise oransal dağıtım yöntemine göre yapılacak. Bu durumda kaçar lot düşeceğini tahmin etmek ise oldukça güç. Halka arza katılan yatırımcı sayısı ve talep edilen lot miktarı, dağıtım oranını belirleyecek.

KOZA POLYESTER HALKA ARZINI KAÇIRMA!

Koza Polyester’in halka arzını kaçırmamak için aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalardan cihazına uygun olanı indir! Halka arz gelişmelerinden anlık bildirimlerle haberdar ol.

HALKA ARZ iOS UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA

HALKA ARZ ANDROID UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum