Kororonavirüsten dolayı bir doktoru daha kaybettik! İbrahim Örnek kimdir, nereli, kaç yaşında?

Tüm dünya gibi ülkemizde de etkisini sürdüren koronavirüsten, can kayıpları yaşanmaya devam ediyor. Nöroloji uzmanı Doktor İbrahim Örnek, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. İbrahim Örnek kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar…

Kororonavirüsten dolayı bir doktoru daha kaybettik! İbrahim Örnek kimdir, nereli, kaç yaşında?
18 Temmuz 2020 - 19:58
FLORENCE Nightingale Hastanesi nöroloji uzmanı Dr. İbrahim Örnek, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Örnek'in bir süre önce yakalandığı koronavirüs sonrası durumunu ağırlaştığı ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Dr. Örnek’in vefat etmesinden sonra ise hayatı merak konusu oldu. Nöroloji uzmanı Dr. İbrahim Örnek kimdir, nereli, kaç yaşında hayatını kaybetti?
DR. İBRAHİM ÖRNEK KİMDİR?
Genel Nöroloji, Elektrofizyoloji, Haraket Bozuklukları, Botoks Tedavisi, Intraoperatif Monitorizasyon uzmanı olan Dr. İbrahim Örnek, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 1998 – 2007 Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Nöroloji bölümünde çalışan Dr. Örnek, 2007’den bu yana İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde çalışıyordu. Dr. İbrahim Örnek, Türk Tabibler Odası, Türkiye Elektrofizyoloji Derneği , Hareket Bozuklukları Derneği üyesi.
KAÇ YAŞINDA?
Dr. İbrahim Örnek'in doğum tarihine ait bir bilgi bulunmuyor. 
HANGİ HASTANEDE?
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olan İbrahim Örnek, 2007’den bu yana İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde çalışıyordu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum