Kopenhag – Trabzonspor selçuksports EXXEN Spor taraftarium24 canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Play – Off Turu’nda ülkemizi temsil eden Trabzonspor, deplasmanda ilk maçına çıkıyor. Kopenhag ile karşılaşan bordo mavili ekibin bu maçı, futbolseverler tarafından da yoğun olarak araştırılıyor. Maçı canlı izlemek isteyenler, Trabzonspor Kopenhag maçı selçuk sports donmadan EXXEN Spor S Sports D Smart bedava justin tv kralbozguncu naklen şifresiz EXXEN jestyayın justin tv inat box mekan tv jojobet noyan tv bedava izle şeklinde araştırmalar yapmaya başladılar.

Kopenhag – Trabzonspor selçuksports EXXEN Spor taraftarium24 canlı maç izle
16 Ağustos 2022 - 20:57
Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ederken temsilcilerimiz de bu hafta Avrupa arenasında boy gösteriyor. Şampiyonlar Ligi play off turunda ülkemizi temsil eden Trabzonspor da deplasmanda ilk sınavını veriyor. Danimarka’nın Kopenhag takımı ile eşleşen bordo mavili ekip, saat 22:00’da başlayacak karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Trabzonspor ile Kopenhag arasındaki maç için heyecan da dorukta. Futbolseverler büyük bir merakla mücadeleyi takip ediyor. Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde de başarı çıtasını yükseltmenin hesaplarını yapıyor.

Kopenhag gibi güçlü bir rakibe karşı mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor’un yanında olmak isteyen futbolseverler  de maç hakkında araştırmalarını yoğunlaştırmış durumda. Mücadelenin detayları ve maç öncesi istatistikleri heyecanla araştırılmaya başladı. İşte merakla beklenen Kopenhag – Trabzonspor karşılaşmasının ayrıntıları haberimizde.

Kopenhag – Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off mücadelesi olan Kopenhag – Trabzonspor karşılaşması saat 22:00’da başlayacak.  Parken Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu hakemlerinden Michael Oliver yönetecek. Oliver’in yardımcılıklarını ise Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak. Mücadele naklen EXXEN Spor canlı ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Kopenhag - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Kopenhag: Johnsson, Diks, Vavro, Boilesen, Kristansen, Zeca, Johannesson, Amoo, Falk, Claesson, Biel

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren, Siopis, Dorukhan, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Corneilus

Hamsik & Visca yok

Temsilcimizde, son Hatayspor maçında kolu kırılan Edin Visca’nın yanı sıra sakatlığı devam eden Marik Hamsik, Kopenhag’a götürülmedi. Ayrıca bu sezon kadroda düşünülmeyen ve adı Şampiyonlar Ligi listesinde yer almayan Andres Trondsen de Trabzon’da kaldı. Bordo-Mavililer, zorlu karşılaşma öncesi son antrenmanını maçın oynanacağı Parken Stadı’nda yaptıktan sonra kampa girdi.