Konyaspor Vaduz canli mac izle

Arabam.com Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda bugün Lihtenştayn temsilcisi Vaduz'u konuk ediyor. Konyaspor Vaduz canli maci izle HD.

Konyaspor Vaduz canli mac izle
11 Ağustos 2022 - 19:55
Temsilcimiz 1-1 biten maçın rövanşında rakibini yenerek bir üst tura yükselmek istiyor. Konyaspor, eğer turu geçerse rakibi Neftçi (Azerbaycan)-Rapid Wien(Avusturya) eşleşmesinin galibi olacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne dolu dizgin bir giriş yapan Konyaspor , 2.tur mücadelesinde BATE Borisov'u 3-0 ve 2-0'lık skorlarla saf dışı bıraktı. Üçüncü turda ise rakip Vaduz oldu. Fakat Liechtenstein ekibi ile oynanan ilk maçta temsilcimiz şok bir sonuç aldı.

Yeşil- Beyazlılar, 1-0 geriye düştüğü maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Konya ekibi bugün Liechtenstein temsilcisiyle kozlarını paylaşıyor. Yeşil-Beyazlılar turu geçerse rakibi Neftçi (Azerbaycan)-Rapid Wien(Avusturya) eşleşmesinin galibi olacak.

Konyaspor - Vaduz maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak mücadele ASPOR'dan canlı yayınlanacak. İki takım arasındaki mücadeleyi ise İspanyol hakem Cuadra Fernandez yönetecek.

Konyaspor - Vaduz 11'ler...

Konyaspor: Sehic, Cebrail, Uğurcan, Calvo, Guilherme, Bruno Paz, Hadziahmetovic, Rahmanovic, Bytyqi, Robert Muric, Muhammet Demir

Vaduz: Büchel, Gasser, Gabriel Isik, Iodice, Tolgahan Çiçek, Ulrich, Fosso, Gajic, Fehr, Sutter, Sasere

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut da zorlu maç öncesinde çok iyi hazırlandıklarının altını çizdi. Palut, hata yapmak istemediklerini vurgularken, taraftarlarının desteği ile turu geçeceklerine inandıklarının altını çizdi.