Konyaspor - Trabzonspor canlı maç yayını bilgileri

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor ile Tranzonspor karşı karşıya gelecek. Konyaspor Trabzonspor canlı maç izle.

Konyaspor - Trabzonspor canlı maç yayını bilgileri
29 Nisan 2023 - 14:04
Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında Konya deplasmanına çıkacak. Ayağının tozuyla çıktığı Sivasspor maçını kaybeden Nenad Bjelica, takıma alıştıktan sonraki ilk sınavını 3 puanla tamamlamayı hedefliyor. Kasımpaşa galibiyetiyle moral depolayan Yeşil Beyazlılar ise evinde seri peşinde olacak. Konyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor'a konuk olacak. Fırtına'nın başındaki ilk maçına Sivasspor karşısında çıkan ve sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrılan Nenad Bjelica, Konyaspor deplasmanında kazanıp beyaz bir sayfa açmak istiyor.

Bordo Mavililer, 45 puanla 6. basamakta yer alıyor. 6 maçlık yenilmezlik serisi Adana Demirspor karşısında sona eren Yeşil Beyazlılar, Kasımpaşa'yı 2-1'le geçerek moral depoladı. 42 puanla 8. basamakta bulunan Aleksandar Stanojevic yönetimindeki Yeşil Beyazlılar ise evinde 2'de 2 peşinde olacak.

Konyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak Konyaspor-Trabzonspor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Cihan Aydın yönetecek.

Konyaspor-Trabzonspor muhtemel 11'ler:

Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Uğurcan, Calvo, Guilherme, Soner, Bouchalakis, Mahir, Pozuelo, Moreno, Diouf

Trabzonspor: Uğurcan, Bartra, Hüseyin, Gbamin, Eren, Siopis, Bardhi, Bakasetas, Markovic, Trezeguet, Maxi Gomez

Hoca ve yönetim ilk peşinde

Ertuğrul Doğan başkanlık koltuğuna geçtikten sonra çıktığı 5 maçı da kazanamayan Trabzonspor, 4 yenilgi ve 1 beraberlik almıştı. Trabzonspor’da yeni yönetim, galibiyet hasretine Konya’da son vermek istiyor.

Aynı şekilde yeni teknik direktör Nenad Bjelica da ikinci karşılaşmasında 3 puanla tanışmayı hedefliyor. Hafta içinde düzenlediği basın toplantısında, ligde kalan 7 maçın önemine vurgu yapan Hırvat çalıştırıcı, “Benim gibi kazanmak isteyen oyuncularla devam edeceğim” demişti.

Deplasmanda büyük hasret

Süper Lig’de son 7 sezonun en kötü deplasman performansını sergileyen Trabzonspor, en son 1 Ekim 2022’de Kayserispor’u devirmişti. Bordo-Mavililer, yaklaşık 6 aydır dış sahada kazanamıyor.

Ligde14 deplasman maçına çıkan Karadeniz ekibi, 1’i hükmen olmak üzere 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Bordo-Mavililer, Konya deplasmanında büyük hasreti noktalamayı hedefliyor.