Konyaspor Beşiktaş canlı izle taraftarium24

Süper Lig'in 7. haftasında dikkat çeken mücadelelerden biri de Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanıyor. Konyaspor Beşiktaş canlı izle. Konyaspor Beşiktaş taraftarium24 izle. BJK Konya selçuk sports inat tv izle.

Konyaspor Beşiktaş canlı izle taraftarium24
01 Ekim 2023 - 18:33
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki rekabete dair detaylar merakla bekleniyor. Peki, Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasındaki bu karşılaşma için heyecan dorukta. Beşiktaş, saat 19.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Konyaspor ile kozlarını paylaşacak.

Siyah-beyazlılar ligde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 10 puanla 6. sırada bulunurken, Konyaspor ise 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu elde ettiği 9 puanla 9. sıraya yerleşti.

Maçın ilk 11'leri ise şu şekilde:

Konyaspor: Bernardoni, Ahmet, Uğurcan, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Nzonzi, Oğulcan, Marlos, Oliveira.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Bakhtiyor, Rashica, Muleka, Aboubakar.

Bu karşılaşma aynı zamanda Süper Lig tarihindeki 45. randevu olacak. İki takım arasındaki rekabette Beşiktaş 24 galibiyet alırken, Konyaspor 6 kez galip geldi ve 14 maç beraberlikle sonuçlandı. Toplamda Kartal 82 gol atarken, kalesinde ise 43 gol gördü.

Konyaspor - Beşiktaş maçını ise hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Mustafa Sönmez yapacak, dördüncü hakem ise Burak Şeker olacak.

Konyaspor - Beşiktaş maçı 1 Ekim Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve canlı olarak beIN Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Konyaspor’da 3 eksik var

Ligde bu akşam Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Konyaspor’da 3 eksik var... Yeşil-Beyazlılar’da sakatlıkları devam eden orta saha Bruno Paz ile forvet oyuncuları Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın hücum silahı Aboubakar

Beşiktaş’ın yıldız santrforu Vincent Aboubakar, bu akşamki Konyaspor mücadelesinde Kara Kartal’ın en önemli hücum silahı olacak. Tecrübeli isim, Yeşil-Beyazlılar karşısında ortaya koyacağı etkili futbolla rakip fileleri havalandırıp takımına zaferi getiren isim olmaya çalışacak.

4-2 sona eren Adana Demirspor maçında bu sezondaki ilk lig golünü atan Kamerunlu futbolcu, ağları havalandırmaya devam edip takımıyla beraber yeni bir seri için mücadele edecek. Teknik ekibin yönlendirmeleriyle birlikte kanat hattında forma giyen isimler de sık sık rakip ceza alanına girip Abou’ya pozisyon yaratacak.

KONYASPOR - BEŞİKTAŞ CANLI