Konyaspor Antalyaspor canli izle taraftarium24

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta mücadeleleri Konyaspor - Antalyaspor karşılaşması ile başlıyor. Konyaspor Antalyaspor canlı maç izle taraftarium24.

Konyaspor Antalyaspor canli izle taraftarium24
07 Nisan 2023 - 17:02
Konyaspor Antalyaspor maçı, her iki takım için de kritik bir öneme sahip olacak. 28 puanla ligin 13'üncü sırasında yer alan Antalyaspor, 35 puanla 8'inci sırada yer alan Konyaspor ile karşılaşacak. Peki, Konyaspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

Konyaspor Antalyaspor maçı, alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan deplasman ekibi için kritik bir öneme sahip olacak. Antalyaspor ile daha önce 49 kez karşılaşan Konyaspor, sahadan 19 galibiyet 13 mağlubiyet ile ayrıldı. 17 maç ise beraberlik ile sonuçlandı. Peki, Konyaspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 

KONYASPOR ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in yeni hafta mücadelesinde Konyaspor, Antalyaspor'u konuk edecek. 7 Nisan Cuma günü saat 20.30'da oynanacak mücadele, Bein Sports 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

İSTATİSTİKLER

Konyaspor'un Süper Lig tarihinde mağlup olmadan en fazla konuk ettiği rakibi Antalyaspor (5G 6B).

Konyaspor ile oynadığı son 13 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Antalyaspor (9B 3M), tek galibiyetini rakibini geçen sezon konuk ettiği karşılaşmada aldı (3-2).

Konyaspor'un seyircisi önündeki sekiz maçlık galibiyet hasreti Galatasaray karşılaşmasıyla sona erdi (2-1). Aleksandar Stanojevic, Safet Susic'ten (2004/05) bu yana yeşil-beyazlı ekibin başında üst üste iki iç saha maçı kazanan ilk yabancı teknik direktör olmak istiyor.

Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor (2B 5M); kaybettiği beş karşılaşmada da 2+ gol yerken, iki beraberliğini de 0-0'lık skorla aldı.

Bu sezon hücum bölgesinde en az top kazanan takım Konyaspor (77). Antalyaspor (144) ise şu ana kadar bu kategoride Fenerbahçe (172) ve Beşiktaş'ın (164) ardından üçüncü sırada yer alıyor.