Kıyma sezon finali 5. Bölüm full kaçak tek parça Youtube Blu TV izle

Blu TV ekranlarının sevilen dizisi Kıyma, 14 Haziran 2022 Salı akşamı yayınlanan 5. Bölümle sezon finali yaptı. Dizinin hayranları Kıyma dizisi sezon finalini izleme linki arıyor. Kıyma sezon finali 5. Bölüm tek parça full HD 1080p kaçak Youtube Blu TV izle gibi araştırmalar yapılmaya başladı.

Kıyma sezon finali 5. Bölüm full kaçak tek parça Youtube Blu TV izle
14 Haziran 2022 - 23:10
Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital platformlarından biri olan Blu TV, bu sezon ekranlara gelen yerli yapım dizi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sıfır Bir dizinin kadrosunda yer alan oyunculardan oluşan dizi, izlenme rekorları da kırmaya devam ediyor. Kıyma adlı dizi büyük bir heyecanla izlenirken, dizinin hayranlarını üzen haberi geçen hafta gelmişti.

Kıyma dizisinin sezon finali yapacağının duyulması üzerine dizi severler büyük bir heyecanla sezon finalinde neler yaşanacağını ve izleme linki araştırmaya başladı.

Yayınlandığı günden bu yana sosyal medyanın da ilgi odağı olan dizi, son zamanların en çok izlenen yerli yapım dijital platform dizilerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Kıyma dizisi 14 Haziran 2022 Salı günü yeni bölümü ile Blu TV’de yayınlandı. Dizinin sezon finali olması üzerine ne gibi bir soru işareti ile sezon arasına gireceği de daha şimdiden merak konusu oldu. Sevilen dizi hakkında detaylar haberimizde…

Kıyma 5. Bölüm Full İzle

Blutv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve izleyicisinin tam notunu alan Kıyma dizisi bu hafta sezon finali ile vefa ediyor.

Kıyma dizisinin son bölümünü izlemek isteyenler araştırmaya başladı.

Şehirler değişir sokaklar asla. Suç ve aksiyonun bolca yer aldığı ‘Kıyma’da özlenen sokak mizahı da özellikle karakterler arası diyaloglarda yaşanıyor. Hapisten çıktıktan sonra Adana’dan ayrılıp İstanbul’da temiz bir hayat kurmaya gelen Ömer, Poyraz ve Tufan bütün umutlarını kıyma kebabına bağlıyor.

KIYMA DİZİSİ KONUSU NE?

Adana'dan büyük hayallerle İstanbul'a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak.

Kıyma dizisi oyuncuları kimdir?

Sıfır Bir Adana ve Sokağın Çocukları yapımlarından tanıdık isimlerin de yer aldığı Kıyma dizisi oyuncu kadrosunda Emrullah Sürmeli (Baran), Cengizhan Yurdutek (Poyraz), Mustafa Yılmaz (Reşat), İrfan Ballı (Tufan), Ömer Varol (Kado) ve Salih İnci (Ömer) bulunuyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum