Kıyma 4. Bölüm ne zaman çıkacak, yeni bölüm izle!

Blu TV’nin sevilen yapımlarından biri olan Kıyma dizisinin yeni bölüm tarihi merakla araştırılıyor. Kıyma 4. Bölüm ne zaman, yayınlandı mı? Kıyma 4. Yeni bölüm BLU TV Youtube tek parça reklamsız izle.

Kıyma 4. Bölüm ne zaman çıkacak, yeni bölüm izle!
04 Haziran 2022 - 17:27
Blu TV dijital platformunun yeni dizilerinden biri olan Kıyma, adından söz ettirmeye devam ediyor. Son zamanlarda izlenme oranlarında da başarısını sürdüren Kıyma dizisi, sosyal medyada da oldukça konuşulan dizilerden biri oldu.

Henüz yeni olmasına karşın izleyicilerin merakla takip ettiği dizilerin başında gelen Kıyma dizisi, yeni bölüm konusunda da internette araştırılan dizilerden biri.

Son bölümü ile izleyicileri yine ekranlarının başına kilitlemeyi başaran dizinin, 4. Bölümünün ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başladı.

BluTV kullanıcıları Kıyma’nın son bölümünü merakla beklemeye başladılar. Mahalle kültürünü ve sokak dilini komik ve trajikomik bir dille anlatmaya hazır olan “Kıyma”, izleyicilere büyük şehirde kalma mücadelesini konu edinen dizinin 4. bölümünün ne zaman yayında olacağı belli oldu.

Kıyma 4. bölüm 7 haziran salı günü izleyicisi ile buluşacak.

Kıyma dizisi konusu nedir?

Dijital platformda yayınlanmaya başlayan Kıyma dizisi hakkında bilgiler izleyici tarafından merak konusu oldu. Adana'dan büyük hayallerle İstanbul'a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum