Kıyma 4. Bölüm full izle kaçak Blu TV Youtube tek parça izle

Blu TV ekranlarında yayınlanan Kıyma dizisi, 7 Haziran 2022 Salı günü 4. Bölümüyle ekranlara geldi. Kıyma dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise Kıyma Kıyma 4. Bölüm full izle kaçak Blu TV Youtube tek parça izle yeni bölüm seyret şeklinde araştırma yapıyor.

Kıyma 4. Bölüm full izle kaçak Blu TV Youtube tek parça izle
07 Haziran 2022 - 18:20
Blu TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kıyma dizisi, bomba gibi bölümlerle dizi severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlandığı her bölüm sonrası adından söz ettirmeyi başaran dizinin bir sonraki bölümü ise adeta iple çekiliyor.

Geçtiğimiz hafta BLU TV dijital platformunda yeni bölümüyle yayınlanan Kıyma’nın 3. Bölümü oldukça sevilmişti. Dizi severlerin merakla beklediği 4. Bölüm ise 7 Haziran 2022 tarihinde yayınlandı. Dizinin yayına girmesi ile birlikte izlemek isteyenler soluğu internet ortamında aldı. Günün en çok araştırılan dizilerinden bir şüphesiz, yine Kıyma dizisi oldu.

KIYMA DİZİSİ KONUSU NE?

Adana'dan büyük hayallerle İstanbul'a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak.

KIYMA 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Blu TV’nin sevilen dizisi Kıyma’nın 5. Bölümle 14 Haziran tarihinde izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor. Dizinin yeni bölüm tarihi netleştiğinde haberimiz güncellenecektir. Öte yandan, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemize eklenecektir.

KIYMA 4. BÖLÜM YAYINLANDI MI?

Sevilen dizi Kıyma’nın merakla beklenen 4. Bölümü 7 Haziran tarihinde dizi severlerle buluştu. Dizi, yayınlanan bu son bölümüyle de yine izleyicilere keyif dolu ve nefes kesen anlar yaşattı.

Birçok izleyici ise izlemek için Kıyma dizisinin izleme linki internette araştırıyor. Dizinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için Blu TV’ platformuna üye olabilirsiniz.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum