Kıyma 3. Bölüm ne zaman çıkacak, yeni bölüm ne zaman?

BLU TV’de yayın hayatına başlayan ve izleyicileri ekranlarının başına kilitleyen Kıyma dizisi, merak konusu oldu. Kıyma dizisi 3. Bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? Kıyma 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı, ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

Kıyma 3. Bölüm ne zaman çıkacak, yeni bölüm ne zaman?
31 Mayıs 2022 - 14:52
Türkiye’de ilgiyle takip edilen dijital platformlardan biri olan Blu TV’de Kıyma dizisi, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Son yıllarda popüler olan Sıfır 1 ve Sokağın Çocukları adlı dizilerden esintilerin yer aldığı Kıyma dizisi, birçok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Kıyma dizisinin izleyicileri, diziyi öyle beğendi ki yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağına dair bilgileri de internette araştırmaya başladı. Blu TV’nin sevilen dizisi hakkında gelişmeler ve bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. İşte merakla araştırılan Kıyma hakkında bilgiler.

Kıyma dizisi konusu nedir?

Dijital platformda yayınlanmaya başlayan Kıyma dizisi hakkında bilgiler izleyici tarafından merak konusu oldu. Adana'dan büyük hayallerle İstanbul'a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak.

Kıyma dizisi oyuncuları kimdir?

Sıfır Bir Adana ve Sokağın Çocukları yapımlarından tanıdık isimlerin de yer aldığı Kıyma dizisi oyuncu kadrosunda Emrullah Sürmeli (Baran), Cengizhan Yurdutek (Poyraz), Mustafa Yılmaz (Reşat), İrfan Ballı (Tufan), Ömer Varol (Kado) ve Salih İnci (Ömer) bulunuyor.

Kıyma 3. Bölüm ne zaman?

İzleyicilerin büyük beğeni ile takip ettiği Kıyma dizisi, 2. Bölümüyle yine adından söz ettirmeyi başardı. Dizinin yayınlanan bu son bölümünün ardından yeni bölümün ne zaman izleyici ile buluşacağı da büyük merak konusu oldu. Kıyma dizisinin 3. Bölümü heyecanla beklense de Blu TV, dizinin 3. Bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair net bir bilgi paylaşmış değil. Gelişmeler oldukça ve dizinin 3. Bölüm tarihi netleşince bu bilgi haberimize eklenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum