Kıyma 2 sezon 3 bölüm ne zaman çıkacak?

Blu TV ekranlarında yayınlanan Kıyma, internet ortamından izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm tarihi de merak konusu oldu. Kıyma 2. Sezon 3. Bölüm ne zaman çıkacak, Kıyma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma 2. Sezon 3. Bölüm tek parça full kaçak korsan yayın dizipal dizimom Youtube izle.

Kıyma 2 sezon 3 bölüm ne zaman çıkacak?
05 Ekim 2022 - 16:59
Yayınlandığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kıyma dizisi, Salı akşamları Blu TV’de yayınlanmaya devam ediyor. İzleyicilerin karşısına çıktığı günden bu güne fenomen haline gelen dizi hakkında araştırmalar da yoğunlaşmış durumda. Geçen sezon ilk sezonu ile dizi severlerle buluşan Kıyma, bilindiği üzere erken sezon finaline gitmişti.

Şu sıralar yeni bölümleri ile yayınlanan dizi, izleyici kitlesini de gün geçtikçe artırmaya devam ediyor. Kıyma dizisi, 4 Ekim Salı akşamı 2. Sezon 2. Bölüm ile ekranlara gelmişti. Yayınlanan bu bölümün ardından da yeni bölüm tarihi büyük merak konusu olarak internette araştırılmaya başladı. Peki, Kıyma yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…

Kıyma 2. Sezon 3. Bölüm ne zaman?

BLU TV ekranlarında yayınlanan Kıyma’nın 2. Sezon 3. Bölümü 11 Ekim Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum