Kıyma 2 sezon 2 bölüm full izle tek parça Youtube Blu TV

Blu Tv'nin sevilen dizisi Kıyma, 4 Ekim tarihinde yeni bölümüyle dizi severlerle buluştu. Dizi, 2. sezon 2. bölümüyle yayınlandı. Kıyma yeni bölümü izlemek isteyenler konuyu internette araştırıyor. Kıyma 2. sezon 2. bölüm tek parça full türkçe dublaj kaçak korsan yayın bedava ücretsiz şifresiz izle.

Kıyma 2 sezon 2 bölüm full izle tek parça Youtube Blu TV
04 Ekim 2022 - 21:06
Blu Tv ekranlarının fenomen dizisi Kıyma, dijital platformda izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren dizi, son zamanlarda da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kıyma dizisi geçen sezon ilk bölümü ile dizi severlerle buluşmuş ancak sezon finalini erken yapmıştı. Mayıs ayından bu yana 2. Sezonu büyük bir merakla beklenen dizi, nihayet yeni sezon bölümleri ile ekranlara gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafta yeni sezonun ilk bölümü ile yayınlanan Kıyma, yine çok beğenildi yine çok konuşuldu.

İnternet ortamında da sıkça araştırılan Kıyma dizisi, sosyal medyadaki bahsetmemelerle de adından söz ettirerek dikkat çekiyor. Kıyma dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyenler ise yine her zamanki gibi soluğu internette aldı.

2. sezon 1. Bölümü de büyük bir beğeniyle karşılaşan Kıyma dizisinin 2. Bölümü ise 4 Ekim tarihinde ekranlara geldi. Dizi severler de bu yeni bölüm hakkında araştırmaları internet ortamında gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

KIYMA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Adana’dan büyük hayallerle İstanbul’a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak.

KIYMA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Projenin oyuncu kadrosu içerisinde Emrullah Sürmeli (Baran), Cengizhan Yurdutek (Poyraz), Mustafa Yılmaz (Reşat), İrfan Ballı (Tufan), Ömer Varol (Kado) ve Salih İnci (Ömer) gibi isimler yer alıyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum