Kıyma 2 sezon 2 bölüm full izle tek parça Youtube Blu TV kaçak korsan

Blu Tv ekranlarında yayınlanan Kıyma, 4 Ekim tarihinde 2. Sezon 2. Bölümüyle dizi severlerin karşısına çıktı. Kıyma izlemek isteyenler konuyu internette araştırıyor. Kıyma 2. Sezon 2. Bölüm yeni full tek parça korsan kaçak izle. Kıyma dizimom dizipal dizipaw ddizi izle.

Kıyma 2 sezon 2 bölüm full izle tek parça Youtube Blu TV kaçak korsan
04 Ekim 2022 - 20:54
Blu Tv ekranlarının fenomen dizisi Kıyma, dijital platformda izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren dizi, son zamanlarda da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kıyma dizisi geçen sezon ilk bölümü ile dizi severlerle buluşmuş ancak sezon finalini erken yapmıştı. Mayıs ayından bu yana 2. Sezonu büyük bir merakla beklenen dizi, nihayet yeni sezon bölümleri ile ekranlara gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafta yeni sezonun ilk bölümü ile yayınlanan Kıyma, yine çok beğenildi yine çok konuşuldu.

İnternet ortamında da sıkça araştırılan Kıyma dizisi, sosyal medyadaki bahsetmemelerle de adından söz ettirerek dikkat çekiyor. Kıyma dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyenler ise yine her zamanki gibi soluğu internette aldı.

2. sezon 1. Bölümü de büyük bir beğeniyle karşılaşan Kıyma dizisinin 2. Bölümü ise 4 Ekim tarihinde ekranlara geldi. Dizi severler de bu yeni bölüm hakkında araştırmaları internet ortamında gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum