Kıyma 2 sezon 1 bölüm full izle tek parça Blu TV Youtube

Blu TV ekranlarında yayınlanan Kıyma dizisin 2. Sezon 1. bölümü, dizi severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Geçen sezona damga vuran dizinin 2. Sezon teaserı ise yayınlandı. Kıyma 2. Sezon ilk bölüm tek parça full reklamsız kaçak korsan izle.

Kıyma 2 sezon 1 bölüm full izle tek parça Blu TV Youtube
06 Eylül 2022 - 13:20
Türkiye’de yayın hayatını sürdüren Blu TV’nin fenomen dizisi Kıyma, geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk sezon bölümleri ile adından sıkça söz ettirmişti. Dizi, büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmış ve sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girmeyi başarmıştı.

Kıyma dizisinin 1. Sezon bölümlerini büyük bir heyecanla bekleyen dizi severler, 2. Sezonu da yine aynı merak ve heyecanla beklemeye başladı. Kıyma, sezon finalini erken yapsa da ikinci sezon duyurusu Blu TV tarafından yapıldı. Kıyma dizisi hayranlarının merakla beklediği 2. Sezon tanıtımının ardından yeni sezonun ne zaman başlayacağı da büyük merak konusu oldu.

KIYMA DİZİSİ KONUSU NE?

Adana'dan büyük hayallerle İstanbul'a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak.

Kıyma dizisi oyuncuları kimdir?

Sıfır Bir Adana ve Sokağın Çocukları yapımlarından tanıdık isimlerin de yer aldığı Kıyma dizisi oyuncu kadrosunda Emrullah Sürmeli (Baran), Cengizhan Yurdutek (Poyraz), Mustafa Yılmaz (Reşat), İrfan Ballı (Tufan), Ömer Varol (Kado) ve Salih İnci (Ömer) bulunuyor.

Kıyma 2. sezon ne zaman?

Kıyma dizisinin 2. sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağına dair tarih, Blu TV tarafından henüz paylaşılmadı. Dizinin yeni sezon yayın tarihi belli olduğunda haberimizde yer verilecektir.

İşte Kıyma dizisinin yeni sezon tanıtımı…

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum