Kısmetse Olur Cansel Çördük kimdir, kaç yaşında? Erotik öpüşme videosu olay!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programında adını duyuran Cansel Çördük’ün videosu olay oldu. FBG Goat isimli müzisyenle öpüşen Cansel Çördük’ün öpüşme videosundan sonra kendisi hakkında araştırmalar yoğunlaştı. Cansel Çördük kimdir, kaç yaşında, nereli? FBG Goat kimdir, Cansel Çördük’ün sevgilisi mi?

Kısmetse Olur Cansel Çördük kimdir, kaç yaşında? Erotik öpüşme videosu olay!
24 Mayıs 2022 - 21:56
Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı yarışma ile adını geniş kitlelere duyuran Cansel Çördük, uzun zamandır gündeme gelmiyordu. Yarışmaya katıldığı günden bu yana özellikle değişimi ve sosyal medyadaki paylaşımları ile adından söz ettiren Cansel Çördük, bu kez bomba gibi bir video ile gündeme geldi.

Kısmetse Olur yarışmasının öne çıkan çiftlerinden Eser West ve Cansel Çördük ilişkilerini sürdüremeyince ayrı yollara gitmişti.

Yurt dışında yaşayan Eser West'in gözlerden uzak olmasının zıttına Cansel Çördük ise sosyal medyada oldukça aktifti.

Değişimiyle ve pozlarıyla sık sık gündeme gelen Kısmetse Olur Cansel'in müstehcen videosu gündeme bomba gibi düştü.

Kısmetse Olur isimli fenomen evlilik yarışmasıyla adını milyonlara duyuran gelin adayı Cansel Çördük, Amerika'daki yaşantısıyla gündeme geliyor. Kısmetse Olur Cansel'in FBG Goat isimli bir müzisyenle videosu paylaşıldı.

Videoda ikilinin öpüştüğü ve FBG Goat'ın Cansel Çördük'ü boynundan öptüğü görülüyor. Söz konusu video kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından izlendi ve Türkiye'de magazin gündeminin bir numaralı konusu oldu.

İLGİLİ HABER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum