Kiracıoğlu: Seçimde tüm sanayicilerimiz aday olabilmeli

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde saat 14.00'da yapılacak olan seçim öncesi, OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu'ndan açıklama geldi. Kiracıoğlu, seçimde tüm sanayicilerin aday olabilmesi gerektiğini söyledi.

Kiracıoğlu: Seçimde tüm sanayicilerimiz aday olabilmeli
24 Haziran 2022 - 12:46
OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, yapılacak olan seçimdeki aday olma konusuna ilişkin bir paylaşımda bulundu. 

Bilindiği üzere OSB Eski Başkanı Tahir Nursaçan, adaylığını açıklamış ve bakanlıktan adaylığa engel gelmişti. Daha sonra Nursaçan kararı kabul etmediğini ve adaylığının devam ettiğini duyurmuştu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu'ndan açıklama geldi. 

Kiracıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kayseri OSB seçimlerinde tüm sanayicilerimizin aday olma hakkı vardır, bu bağlamda OSB’ne sahip çık platformu olarak isim ayırmaksızın  tüm sanayicilerimizin aday olabilmesi  gerektiğini düşünmekteyiz. Bugünkü seçimin Kayseri’mize yakışır, demokratik bir şekilde yapılmasını ve hayırlara vesile olmasını dileriz.” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum