Kiracıoğlu'ndan sert eleştiri!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde seçim sürecine girilmişken, sosyal medyada paylaşımlar da peş peşe gelmeye başladı. Eski Başkan Tahir Nursaçan’ın adaylığını açıklamasının ardından, OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu da dikkat çeken eleştiride bulundu.

Kiracıoğlu'ndan sert eleştiri!
10 Haziran 2022 - 14:12
Kayseri OSB’de seçim süreci başladı. Geçtiğimiz günlerde iki isim, adaylıklarını açıklamıştı. Gün içerisinde gelen bir adaylık duyurusu daha dikkatleri bir kez daha Kayseri OSB üzerinde yoğunlaştırdı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı iken görevden alınan Tahir Nursaçan, bir kez daha aday olduğunu duyurdu.

Nursaçan’ın bu paylaşımının ardından, OSB’nde Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu da dikkat çeken bir eleştiride bulundu. Kiracıoğlu yaptığı paylaşımda, OSB’de daha önce alınmayan asli işlem ücretlerinin artık alındığını ve yönetimin sanayicinin cebine el attığını iddia etti.

Kiracıoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“40 yıldır ücret alınmayan asli işlemlerden artık ücret istenmeye başlanmış, sanayiciye hizmet diye yola çıkanlar milyonlarca USD’lik kaynakları bitirip sanayicinin cebine el atmaya kadar işi ilerletmişler. Nereden nereye geldi Kayseri OSB, bu güzide kurumu bu hale getirenler resimde ki ücret tarifesinden utanç duymalıdırlar. Sanayicilerimize OSB’lerine sahip çıkmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Saygılarımızla”



İşte o liste liste;

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum