Kiracıoğlu, İyi Parti'den istifa etti!

Kayseri’nin tanınan iş insanlarından Bekir Okay Kiracıoğlu İyi Parti’den istifa etti. Henüz geçtiğimiz mart ayında parti rozeti Milletvekili Dursun Ataş tarafından takılan Kiracıoğlu, sosyal medyadan bir de eleştiride bulundu.

Kiracıoğlu, İyi Parti'den istifa etti!
16 Mayıs 2023 - 14:03
Ulak Haber / ÖZEL - Kayseri’nin önde gelen iş insanlarından biri olan sanayici Bekir Okay Kiracıoğlu, geçtiğimiz mart ayında İyi Parti saflarına katılmıştı. Parti rozeti Milletvekili Dursun Ataş tarafından takılan Kiracıoğlu, muhalefetin seçimlerdeki başarısızlığını da sosyal medya hesabından eleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefetin yanlış aday gösterdiğini söyleyen Kiracıoğlu, “Muhalefet çıkan sonucun nedenini araştırıyormuş hala sebebin adayları olduğunu anlayamamışlar yazık!!!” dedi.

“HALK TÜM MUHALEFET PARTİLERİNİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYOR”

Seçmenin muhalefet partilerinden memnun olmadığını da söyleyen Kiracıoğlu, “Siyaset akıl, öngörü ve halkın ne istediğini anlama sanatıdır halk değişim istiyor doğru ancak tüm muhalefet partilerinin değişmesini istiyor sizler bunu yapamadığınız ve anlayamadığınız sürece hep kaybedeceksiniz. Artık çekilin kenara herkes işine gücüne baksın, boşuna oyalamayın insanları…” ifadelerini kullandı.



İSTİFA ETTİ!

Bekir Okay Kiracıoğlu, İyi Parti üyeliğinden de istifa etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum