Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yine tarihi bir an yaşandı. Batu Alıcı isimli yarışmacı 1 milyonluk soruya ulaştı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmacı Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, soruya doğru cevap verdi mi? 1 milyonu kazandı mı?

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?
04 Aralık 2022 - 23:16
ATV ekranlarında Pazar akşamları izleyicilerin karşısına çıkan bilgi yarışması programı Kim Milyoner İster, adeta para dağıtmaya devam ediyor. Yarışmada ter döken yarışmacıların yanı sıra izleyiciler de programı büyük bir merak ve ilgiyle takip ediyor.

Batu Alıcı isimli yarışmacı yarışmada başarılı bir performans göstererek final sorusuna ulaştı. İzleyicilerin alkışlarını toplayan yarışmacı, ekranlarının başında yarışmayı takip edenler tarafından da büyük bir merakla araştırılıyor.

Batu Alıcı kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi olan Batu Alıcı, 20 yaşında ve aslen Bursalı. Babası makine mühendisi, annesiyse tekstil mühendisi olan Batu Bey 2020’de girdiği üniversite sınavında 404. olmuş. Kayak sporuyla uğraşan Batu Bey, okulunun kayak takımında da yer alıyor, ayrıca basketbol ve tenis oynamayı da seviyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum