Kim milyoner Olmak İster Aybala Esmer kimdir, kaç yaşında, ne mezunu?

Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında lise öğrencisi İdil Aybala Esmer damga vurdu. Aybala Esmer kimdir, kaç yaşında, nereli? Aybala Esmer ne mezunu mesleği nedir, kaçıncı soruda ne kadar ödül aldı?

Kim milyoner Olmak İster Aybala Esmer kimdir, kaç yaşında, ne mezunu?
30 Mayıs 2022 - 01:50
ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? Pazar akşamlarının efsanesi olmaya devam ediyor. Ekranların en sevilen ve ilgiyle takip edilen bilgi yarışmas programı olan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıların göstereceği performans da büyük merak konusu oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicileri ekranlarının başına kilitleyen yarışmada, bu hafta en dikkat çeken isimlerden biri, bir lise öğrencisi oldu. İdil Aybala Esmer, sempatik tavırları ve bilgisi ile izleyicilere alkış aldı. Verdiği yanıtlarla dikkatleri üzerine çeken başarılı lise öğrencisi, birçok kişi tarafından da merak konusu oldu. İzleyiciler, Aybala Esmer hakkında merak ettikleri konuları araştırmaya başladı. Yüksek bir ödüle çıkan Esmer hakkında Bilgiler haberimizde.

İdil Aybala Esmer'in "münazara" hobisi şaşırttı

Milyoner'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İdil Aybala Esmer'in hobisi de izleyenleri şaşırttı. Genç yarışmacı, "münazara" ile ilgilendiğini ifade ederken liselerarası "münazara maçlarına" katıldığını dile getirdi. Münazara hobisinin kendisine bilgi kattığını belirten Esmer, "Çok faydasını gördüğüm bir hobim var" dedi.

Kim Milyoner Olmak İster'in unutulmaz yarışmacıları arasına adını yazdıran İdil Aybaba Esmer, 11. soruyu görme başarısını yakaladı.

İdil Aybala Esmer kimdir?

Aslen Trabzonlu olan ve yarışmaya İstanbul’dan katılan 18 yaşındaki İdil Aybala Esmer, Robert Koleji 11. sınıf öğrencisi. Haftanın belli günlerinde münazaralara katılan ve ileride yurt dışında felsefe ve matematik bölümlerinde eğitim almak isteyen Aybala Hanım, yarışmada ikinci baraj sorusunu geçebilmeyi hedefledi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum