Kim Milyoner Olmak İster Ali Oğuz Bozkurt kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bu haftanın yarışmacılarından biri olan Ali Oğuz Bozkurt kimdir, kaç yaşından nereli mesleği nedir?

Kim Milyoner Olmak İster Ali Oğuz Bozkurt kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
05 Haziran 2022 - 22:14
ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, Pazar akşamlarının vazgeçilmezlerinden olmaya devam ediyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster, izleyicileri adeta ekranlarının başına kilitliyor. Fenomen yarışmada ter döken yarışmacılar da izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılan isimler olarak dikkat çekiyor.

Özellikle ikinci baraj sorusunu geçen yarışmacılar izleyicilerin araştırdığı isimlerden biri oldu. Ali Oğuz Bozkurt da ikinci baraj sorusunu geçti ve izleyicilerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Ali Oğuz Bozkurt kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

Ali Oğuz Bozkurt kimdir?

Evli, bir çocuk babası olan ve yarışmaya İstanbul’dan katılan 37 yaşındaki Ali Oğuz Bozkurt, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Eski Çağ Tarihi alanında yüksek lisansını tamamladıktan sonra aynı bölümde doktora eğitimine de başlayan, şu sıralar aktif olarak avukatlık yapmayan Ali Bey, yarışmada ödül kazanırsa bu parayı oğlunun eğitim hayatı için kullanmak istiyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum