Killa Hakan kimdir, kaç yaşında öldü mü? Killa Hakan hastalığı nedir?

Türkiye’nin yakın tanıdığı Rap müzik dünyasının sevilen isimlerinden Killa Hakan, yoğun bakıma alındı. Sağlık durumunun iyi olmadığı aktarılan Killa Hakan, sevenlerini üzdü. Killa Hakan kimdir, kaç yaşında, Killa Hakan öldü mü, durumu nasıl, hastalığı nedir?

Killa Hakan kimdir, kaç yaşında öldü mü? Killa Hakan hastalığı nedir?
06 Haziran 2022 - 08:50
Türk rap müziğinin en iyi temsilcilerinden biri olan Killa Hakan ismi ile tanınan, Hakan Durmuş, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınmıştı. Hayatını Almanya’da sürdüren Killa Hakan’ın sevenlerini bir hayli üzen bu gelişme sonrasında, ünlü sanatçının sağlık durumu büyük merak konusu oldu.

Killa Hakan’ın, yoğun bakıma alınmasının ardından başta sanatçının hayranları olmak üzere birçok kişi, sosyal medyada birleşti. Dualarını eksik etmeyen sosyal medya kullanıcıları, sanatçının bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor.

Geçirdiği hastalığın ne olduğu konusunda da araştırmalar yoğun şekilde sürerken Killa Hakan’ın son sağlık durumu hakkında bir açıklama daha geldi. Massaka, sosyal medya hesabından ünlü rapçinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve dua istedi.

Massaka, Killa Hakan'ın son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." ifadelerine yer verdi.



KİLLA HAKAN KİMDİR, HASTALIĞI NEDİR?

Killa Hakan'ın neden yoğun bakımda olduğu ise henüz açıklanmadı. Kreuzberg'de yaşayan 'Killa Hakan', mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmişti:

"Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlığım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara Tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum