Kılıçdaroğlu, doktor cinayetini Erdoğan'a bağladı: Bakanını da al git

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Doktor Ekrem Karakaya olayını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağladı. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, bakanını da al git" dedi.

Kılıçdaroğlu, doktor cinayetini Erdoğan'a bağladı: Bakanını da al git
06 Temmuz 2022 - 23:11
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da işlenene doktor cinayetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya bağladı. Kılıçdaroğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

"Erdoğan gör yarattığın iklimi, utan utan! Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin. Şiddeti uygulayanlara sus pus olup, hakkını isteyen sağlık personeline 'giderlerse gitsinler' demenizin bedelidir bu yaşananlar. Onlar kalacak, siz gideceksiniz. Bu şiddet de ya bitecek ya bitecek!"

CHP liderinin paylaşımının altına çok sayıda tepki gelirken, gazeteci Erem Şentürk de "Doktor cinayetleri dahil bir çok fenalığın asıl sebebi sizsiniz. Siz cinayetleri, acıları satacak kadar düşkünsünüz. Bu ülkenin başına bela olmuş zihniyetinizle akan kana ekmek banıp çürük siyasetinizi besleyen bir düşkünsünüz. Türkiye sizin karanlık zihniyetinizden kurtulacak!" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum