KF Tirana - Beşiktaş maçı canlı şifresiz yayın bilgileri!

UEFA Konferans Ligi'nde Tirana ile karşılaşan Beşiktaş'ın bu maçı futbolseverler tarafından da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Tirana Beşiktaş canlı şifresiz S Sports maç yayını linki!

KF Tirana - Beşiktaş maçı canlı şifresiz yayın bilgileri!
03 Ağustos 2023 - 20:39
Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Arnavutluk ekibi KF Tirana ile karşılaşacak. Dolmabahçe'de rakibini Onur Bulut, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy'un golleriyle deviren Kara Kartal, 3-1'lik avantajıyla çıkacağı rövanşta sürprize izin vermeden adını 3. tura yazdırmayı hedefliyor. Kartal'ın alacağı herhangi bir galibiyet veya beraberliğin yanı sıra tek farklı mağlubiyet de tur atlamasını sağlayacak.

KF Tirana-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Bu akşam Arena Kombetare'de oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak KF Tirana-Beşiktaş maçı S Sport Plus'tan naklen yayınlanacak. 

KF Tirana-Beşiktaş ilk 11'ler:

Tirana: Selmani, Haxhiu, Lulaj, Hoxhallari, Pergjoni, Ard. Deliu, Najdovski, Jonuzi, Lushkja, Hasani, Kaina

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Muleka, Abouakar

Amartey de kafilede

Yeni transfer Daniel Amartey, Beşiktaş’ın Tirana ile oynayacağı rövanş maçının kafilesinde yer alacak. Takıma çok çabuk adaptasyon sağlayan deneyimli oyuncunun teknik direktör Şenol Güneş’in kararıyla kadroya dahil edildiği ifade edildi. Kısa sürede 11 oynayacak duruma gelmesi beklenen Amartey’in arzusu teknik heyeti mutlu ediyor.

Son idmanda taktik çalışma

Beşiktaş, Tirana maçı öncesinde son idmanını maçın oynanacağı statta gerçekleştirdi. Antrenman öncesinden oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan teknik direktör Şenol Güneş, takımdan beklentilerini aktarırken idmanı ise taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. Futbolcuların son derece istekli oldukları gözlerden kaçmadı.

Tirana maçı son şansları!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kadroyu ve oyun sistemini belirleme çalışmalarında son aşamaya geldiklerini belirtip, perşembe günü KF Tiran takımıyla oynayacakları Avrupa Konferans Ligi karşılaşmasının ‘karar maçı’ olacağını söyledi. Genel olarak tüm oyuncularının idmanlardaki gayretlerinden ve maçlarda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu vurgulayan Güneş, sistem ve verimlilik açısından beklentilerini karşılayamayan bazı isimlerle yollarını KF Tiran karşılaşmasından sonra ayıracaklarını ifade etti. Transfere de değinen Şenol Güneş, başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin bu konuda başarılı işlere imza attığını ifade ederek şöyle dedi:

Nokta transfer

“İstediğimiz nokta transferler gerçekleşti. Daniel Amartey, Jean Onana, Emrecan Bulut ve Ante Rebic, aradığımız niteliklere sahip, eksiklerimizi giderebilecek oyuncular. Hepsinden son derece umutluyum ve takımımıza büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Yönetimimiz bu arada transfer çalışmalarına da devam ediyor. İstediğimiz şartlarda oyuncular bulursak kadromuza katacağız.”

TİRANA - BEŞİKTAŞ CANLI İZLE