Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda?

Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor, Galatasaray'ı konuk ediyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler, internet üzerinde araştırmalara başladı. Kayserispor Galatasaray canlı maç izle bedava. GS Kayserispor maçı şifresiz izle.

Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda?
12 Ağustos 2023 - 17:33
Trendyol Süper Lig'in ilk haftasının başlaması ile birlikte Galatasaray Kayserispor maçının ne zaman ve hangi kanalda olduğu araştırma konusu oldu. Sahadan 3 puanla ayırlmak isteyen takımlar, ligin ilk karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. İşte, maça dair detaylar...

Hasret bitti, Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor’a konuk oluyor. 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Aslan, Şampiyonlar Ligi elemeleri nedeniyle sezonu erken açtı. Bugüne kadar 3 resmi maça çıkan Cim Bom, Zalgiris ve Olimpija Ljubljana ile oynadığı 3 mücadelede 2 galibiyet, 1 beraberlik yaşadı. Galatasaray’ın ligde de devam eden bir yenilmezlik serisi var. Son olarak deplasmanda Beşiktaş’a mağlup olan Cim Bom, bu maçın ardından oynadığı 6 lig sınavından da galip ayrıldı. Hedef, yeni sezonla birlikte kazanma serisini devam ettirmek.

6-0’la bitmişti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan da bugüne kadar 3 kez rakip oldu. Geride kalan maçlarda Buruk, Galatasaray ve Başakşehir’i çalıştırırken, Atan da Alanyaspor ve Kayserispor’un başındaydı. Çağdaş Atan’ın takımları 2 kez kazanırken, Okan Buruk’un ekipleri de 1 kez sahadan galip ayrıldı. Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan mücadeleyi Kayserispor 2-1’lik skorla kazanırken, Galatasaray da İstanbul’daki maçı 6-0’lık skorla galip tamamlamıştı.

Flaş transferler

Yaz transfer dönemini hareketli geçiren Galatasaray, şu ana kadar kadrosuna 9 futbolcu transfer etti. Geçtiğimiz sezon takımda kiralık oynayan Mauro Icardi ve Kaan Ayhan’ın bonservisini alan Sarı-Kırmızılılar ayrıca Angelino, Halil Dervişoğlu, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Kerem Demirbay, Günay Güvenç ve son olarak Tete’yi renklerine bağladı.

Kayserispor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda yapılacak maç saat 21.45'te başlayacak. Müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. 

Kayserispor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Kayserispor: Bilal, Gökhan Sazdağı, Kolovetsios, Arif, Carole, Attamah, Kemen, Cardoso, Ramazan, Mane, Thiam

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Bakambu

Zaniolo götürülmedi!

Monchi’nin sportif direktörlüğünü yaptığı Aston Villa, Zaniolo konusunda ısrarını sürdürüyor. İngiliz devinin son olarak 30 milyon Euro’ya kadar teklifini yükselttiği öğrenildi. Galatasaray’da sakatlığı süren İtalyan yıldız ise Kayserispor deplasmanına da götürülmedi. Transfer görüşmeleri yapan Zaniolo’nun riske edilmemek adına İstanbul’da bırakıldığı iddia ediliyor.

KAYSERİSPOR - GALATASARAY CANLI İZLE