Kayserispor Fenerbahçe TOD TV şifresiz Beinsports canlı nasıl izlenir?

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor ile Fenerbahçe, ligin 24. haftasında kozlarını paylaşıyor. Mücadeleyi şifresiz izlemek isteyen futbolseverler ise maçı izleyecekleri internet sitelerini araştırmaya başladı. Kayserispor Fenerbahçe canlı izle Beinsports Connect. Fenerbahçe Kayserispor TOD TV canlı izle. Fenerbahçe Kayserispor şifresiz kaçak korsan izle.

Kayserispor Fenerbahçe TOD TV şifresiz Beinsports canlı nasıl izlenir?
04 Mart 2023 - 18:36
Spor Toto Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, Kayserispor karşısında galibiyet arıyor. Ligin ilk yarısında Dünya Kupası arasına kadar iyi bir performans sergileyen sarı lacivertli ekip, Dünya Kupası dönüşünde ise yaşadığı puan kayıpları ile Galatasaray’ın gerisine düşmüştü.

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde bu sezon şampiyon olmak isteyen sarı lacivertliler, ligin 24. Haftasında Kayserispor deplasmanına konuk oluyor. Fenerbahçe bu mücadelede galip gelmenin ve maç fazlası ile Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3’e indirmek istiyor.

Maç öncesi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada, bazı karşılaşmaların şifresiz yayınlanacağını aktarmıştı. Gelen bu bilginin ardından birçok kişi de Kayserispor – Fenerbahçe maçının canlı izlenebileceği internet sitelerini araştırıyor.

Kayserispor – Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda?

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Lig’in 24. Hafta mücadelesi, saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Kayserispor – Fenerbahçe 11’ler

Kayserispor (Muhtemel): Bilal, Ramazan, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Kemen, Cardoso, Emrah, Mane, Thiam

Fenerbahçe: Altay, Lincoln, Szalai, Samet, Ferdi, Arao, Crespo, Rossi, Arda, Valencia, King.