Kayseri Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaatı büyük bir hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı. 

Kayseri Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor
27 Eylül 2023 - 10:48
KAYSERİ (1HA) - Türkiye’nin en büyük ve en önemli rehabilitasyon merkezlerinden birisi olacak olan ve Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İncesu Belediyesi ve Türk Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi Yapım ve İşletim İş Birliği Protokolü kapsamında Kayseri Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli 5 hafta önce atılmıştı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaatı büyük bir hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı. 

Kayseri’de gençlerimizin sağlık ve güvenliği için inşa edilen uyuşturucu merkezinin büyük bir kazanım olacağını söyleyen Vali Çiçek, "Sadece 5 hafta önce temelini attığımız Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezimizin inşaatı büyük bir hızla yükselmeye devam ediyor. Huzurun şehri Kayseri’de gençlerimizin sağlık ve güvenliği için inşa edilen uyuşturucu ile mücadele ve rehabilitasyon merkezimiz şehrimiz ve bölgemiz için büyük bir kazanım olacak" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum