Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, mektupla gelen çay davetine kayıtsız kalmadı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kendisine mektup yazarak evlerine çay içmeye davet eden çocuklara sürpriz ziyarette bulunarak onlara hediyeler verdi.  

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, mektupla gelen çay davetine kayıtsız kalmadı
30 Kasım 2022 - 09:46
Vali Gökmen Çiçek, Kayseri’ye atandığı ilk günden itibaren vatandaşların sevgisini kazandı. Özellikle kentin tanıtılması ve turistik mekanların güzelleştirilmesi anlamında girişimleriyle öne çıkan Çiçek, sosyal ilişkilere de büyük önem verdi.

Sık sık sokak gezileri yapan ve esnafların dertlerini dinleyen Çiçek, evlere sürpriz ziyaretler de yaptı. Son olarak kendisine mektup yazarak evlerine davet eden kardeşlere sürpriz ziyarette bulundu. Aile tarafından karşılanan Çiçek, çocuklarla yakından ilgilendi, onlara çeşitli hediyeler verdi. Minikler de, Çiçek’e odalarını gezdirerek, oyuncaklarını ve ders çalışma ortamlarını gösterdi.



Çiçek’in sosyal medya hesabından da paylaştığı sürpriz ziyaret, çay ikramıyla sona erdi. Aile, Vali Çiçek’in evlerine gelmesinden onur ve mutluluk duyduklarını ifade ederken, Vali Çiçek de çocuklara derslerinde başarı diledi. 

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in daha önce de benzer şekilde 5 aileye sürpriz ziyarette bulunduğu öğrenildi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum