Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetimi Anadolu Mobilya Fuarı Açılışına Katıldı

Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetimi Anadolu Mobilya Fuarı Açılışına Katıldı
05 Ekim 2022 - 15:38
Düzenlenen açılış törenine; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Nobel Expo Başkanı Erhan Çelik, KAYMOS Başkanı Mehmet Yalçın, İş Dünyası Temsilcileri, sanayiciler ve konuklar katıldı.

Açılış töreninde ayrıca, Kayseri OSB Başkan Vekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktır ve Nuri Çetinçağlar, Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Yusuf Sarıalp, Bölge Müdürü Yakup Gültekin de yer aldı.

Törende konuşma yapan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, “Mobilyanın Başkenti Kayseri’de, Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezimizde, böylesine önemli bir fuar organizasyonuna Kayseri OSB olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğum memnuiyeti özellikle ifade etmek istiyorum.” dedi.



Kayseri’nin, mobilya sektöründe Türkiye’nin lideri konumunda bulunduğuna işaret eden başkan Yalçın, mobilya sektörünün kalbinin Kayseri OSB’de attığını vurguladı.

Başkan Yalçın konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kayseri, mobilya sektöründe Türkiye’nin lideri konumunda bulunmaktadır ve şehrimizde mobilya sektörünün kalbi Kayseri OSB’de atmaktadır. Bunu nereden mi biliyoruz dersek, Kayseri’nin 2021 yılında gerçekleştirdiği ihracatının yaklaşık 4’te 1’lik kısmı mobilya sektörü tarafından sağlanmıştır. Sektörde adını duyurmuş, üretim kapasiteleri bakımından oldukça büyük firmaların içinde bulunduğu yaklaşık 300 kadar firma bölgemizde kurulu bulunmaktadır. Bu durum, Kayseri OSB’nin mobilya üretim kapasitesi bakımından Kayseri’de lider konumunda olduğunu gözler önüne sermektedir. Kayseri’de böylesine büyük bir fuar organizasyonun düzenlenmesi, çok sayıda firmanın fuarda yer alması, yerli ve yabancı konukların fuarımızı ziyaret edecek olması da bizler için ayrı bir şanstır. Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezimizde düzenlenen Anadolu Mobilya Fuarı’nın tüm katılımcı firmalarımız için başarılı geçmesini dileyerek, tekrar Mobilyanın Başkenti Kayseri’ye hoş geldiniz diyor ve sizleri saygıyla selamlıyorum.”

Başkan Yalçın’ın konuşmasının ardından gerçekleşen protokol konuşmaların ardından, açılış kurdelesi kesilerek fuarda stand açan firmalara ziyaretler gerçekleştirildi. Anadolu mobilya Fuarı 5-9 Ekim tarihlerinde ziyarete açık bulunacak.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum