Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın'dan Kurban Bayramı mesajı

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yalçın mesajında, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği Kurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.” dedi.

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın'dan Kurban Bayramı mesajı
27 Haziran 2023 - 19:54
Yalçın, “İnancımızın bize bahşettiği güzelliklerden biri de hiç şüphesiz ki dinî bayramlarımızdır. Dinî bayramlarımız; manevi iklimleriyle bizleri saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran müstesna günlerdir. Bu müstesna günler merhamet duygularımızı harekete geçirerek yardımlaşma ve dayanışma başta olmak üzere manevî hasletlerimizi en üst seviyede yaşamamızı vesile olmaktadır.” diye konuştu.



Başkan Yalçın mesajını şöyle sürdürdü:

“Bu müstesna günlerden biri de idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’dır. Bayramı amacına ve ruhuna uygun değerlendirmemiz; özellikle ömürlerinin büyük bölümünü bizlere, toplumumuza ve ülkemize hizmet etmeye adamış en değerli varlıklarımız olan büyüklerimize, kimsesizlere, muhtaçlara bayram sevincini yaşatmamız; sevincimizi onlarla büyütmemiz bayramımızı daha da anlamlandıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; bayramın dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, tüm insanlığın özlemini çektiği huzurun ve mutluluğun egemen olduğu; savaşın, terörün, çatışmaların ve tüm acıların geride kaldığı daha yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını diliyorum.

Aziz şehitlerimizin ailelerinin, gazilerimizin, sanayicilerimizin, hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; Yüce Allah’tan daha nice bayramlara bizleri ulaştırmasını niyaz ediyorum.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum