Kayseri OSB adayları Bozkurt ve Yalçın'ın listeleri birleşti

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), 24 Haziran’da seçime gidiyor. Seçim için şimdiye dek 3 aday çıkmıştı. Bugün yaşanan gelişme sonrası 2 aday listelerini birleştirdi. OSB’ne Sahip Çık Platformu Adayı Nihat Bozkurt, Mehmet Yalçın’ın listesine katıldı.

Kayseri OSB adayları Bozkurt ve Yalçın'ın listeleri birleşti
13 Haziran 2022 - 13:08
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için ilk aday OSB’ne Sahip Çık Platformu’ndan gelmiş ve Başkan Adayı olarak Nihat Bozkurt’un destekleneceği açıklanmıştı. Ardından yaşanan gelişmede de Mehmet Yalçın OSB Başkanlığı için aday olduğun duyurmuştu. Son olarak da görevden uzaklaştırılan eski Başkan Tahir Nursaçan, aday olduğunu açıklamıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından iki liste birleşme kararı aldı. OSB’ne Sahip Çık Platformunun adayı Nihat Bozkurt, Mehmet Yalçın başkanlığındaki aday listeye dahil oldu.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bozkurt, Mehmet Yalçın ile yan yana poz vererek “Sanayicilerimizden gelen birlik ve beraberlik talepleri doğrultusunda yaptığımız istişare toplantısı sonucunda Mehmet Yalçın ve Nihat Bozkurt listeleri Mehmet Yalçın Başkanlığında listelerin birleştirme kararı alınmıştır. Her şey Kayseri OSB için.” ifadelerini kullandı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum