Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik neden görevden alındı?

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik'in görevden alındığı öğrenildi. Yaşanan bu gelişmenin ardından Teltik'in neden görevden alındığı ve yerine kimin atandığı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik neden görevden alındı?
26 Ocak 2023 - 17:41
25 Aralık 2021 tarihinde Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ayhan Teltik'in görevden alındığı öğrenildi. 1 yılı aşkın süredir görevde bulunan Teltik'in yerine ise ismi daha önce de il müdürlüğü için geçen Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse atandı.

Ayhan Teltik’in neden görevden alındığıyla ilgili açıklama yapılmadı.

AYHAN TELTİK KİMDİR?

1975 Gaziantep doğumlu olup aslen Kahramanmaraş Göksun’ludur. İlk ve Ortaokulu öğrenimini Gaziantep, Lise öğrenimini Kilis’te tamamladı. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümünden 1997 yılında mezun oldu.

Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yaptı.

İlk görev yeri olan Kayseri Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Matematik öğretmeni olarak göreve başladı. Kayseri Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi ve Kayseri Mustafa Eraslan Lisesinde idarecilik yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 7 yıl Bakanlık Müfettişi olarak görev yaptı.

2014 yılından bu yana Kayseri Maarif Müfettişleri Koordinatörü Yardımcılığı ve Maarif Müfettişleri Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştur.​​​​​

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum